DOLAR 32,2952
EURO 34,6307
ALTIN 2.414,74
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Meriç Aral-Serkan Keskin çifti bu yaz evleniyor

Uzun yıllardır birlikte olan ve sosyal medya üzerinden sık sık mutluluklarını gözler önüne seren Meriç Aral ile Serkan Keskin, bu yaz başı dünyaevine gireceklerini açıkladı.

07.03.2024
A+
A-

Şimdilerde “Sandık Kokusu” dizisinde rol alan Meriç Keskin ile “Leyla ile Mecnun”la tanınan Serkan Keskin, 2018 yılından bu yana aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten müjdeli haber geldi.

Gazetemagazin’in haberine göre; muhabirlerle sohbet eden çiftten Serkan Keskin, evlilik sorusuna yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, “Beraber yaşıyoruz zaten, evlilik bir imzaya bakıyor şu an. Uygun zamanı bulacağız inşallah. Bu yaz başı mayıs, haziran gibi olabilir” dedi.

Öte yandan ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, geçtiğimiz yıl da evlilik iddialarıyla gündeme gelmişti.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.