DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Mercedes-Benz Türk StartUP yarışması başvuruları başlıyor

18.04.2018
A+
A-

Mercedes-Benz Türk, 2018 yılında startup’lara verdiği desteği sürdürerek Mercedes-Benz Türk StartUP yarışmasını duyurdu. Sürdürülebilir Şehirler ve Yaşam Alanları temasına odaklanan yarışma ile yenilikçi, sürdürülebilir ve yaratıcı fikirleri destekleyerek topluma ve çevreye fayda sağlayan, pozitif sosyal etkisi olan, hayatı kolaylaştıran çözümler üreten startup’ları ödüllendirecek.

Kimler katılabiliyor?

Proje çerçevesinde düzenlenen yarışmaya engelliler, kadınlar, yaşlılar, çocuklar, yoksullar gibi hassas grupların şehre ve hizmetlere erişiminden, şehir hayatının daha temiz ve sağlıklı olmasına, sürdürülebilir kentlerden herkes için erişilebilir beslenme, barınma ve ulaşım imkanlarına kadar pek çok konuda faaliyet gösteren startup’lar katılabiliyor.

Ödül ne kadar?

Mercedes-Benz Türk StartUP projesi dokuz aylık bir sürece yayılıyor ve yarışmaya başvuran startup’lar değerlendirme adımları sırasında atölye çalışmaları, özel eğitim kampı, sektör buluşmaları gibi farklı araçlarla destekleniyorlar. Böylelikle, Mercedes-Benz Türk, hem kendi birikimini hem de proje ortaklığını yapan uzman kuruluşların birikimlerini adaylara aktararak startup’ların güçlenmesine destek veriyor.
3 farklı kategoride en iyi 3 Startup’a toplamda 150.000 TL’lik büyük ödül verilecek.

İlk 10’a kalanlara ödül var

Mercedes-Benz Türk Startup yarışmasında bu yıl ilk 10’a kalan Startup’lara Impact Hub Istanbul tarafından tasarlanan “StartUP Boost” adlı özel bir gelişim programı ve Mercedes-Benz ile özel Almanya seyahati hediye edilecek. İlk 10 içinden “teknoloji”, “sosyal fayda” ve “tema” olmak üzere 3 farklı kategoride belirlenecek 3 Startup’a ise 50’şer bin TL para ödülü verilecek.

Başvuru tarihi ne zaman?

Mercedes-Benz Türk StartUP yarışması için son başvuru tarihi 25 Nisan 2018 olarak belirlendi. Mercedes-Benz Türk StartUP yarışmasına buradan başvurabilirsiniz.

Startup’ın konusu ne?

Eğer Startup’ınız;

Yaşadığınız şehri daha “çevreci”, daha “güvenli”, daha “verimli” hale getirmeye katkı sağlıyorsa,
Bireylerin (çocuk, kadın, yaşlı, engelli, öğrenci, genç…gibi) şehrin olanaklarından faydalanmasını kolaylaştırıyorsa,

Şehrin topluluklarının şehirle olan bağını güçlendiriyorsa,

Şehrin altyapı sistemlerini iyileştiriyorsa,

Şehrin kaynaklarını (su, kamu kaynakları, yeşil alanlar) çoğaltıyor ve daha verimli kullanılmasını sağlıyorsa,

Yaşadığınız şehre yeni kaynaklar (şehir içinde tarım bahçeleri, enerji üretimi, lojistiğin iyileştirilmesi) katıyorsa “Sürdürülebilir Şehirler ve Yaşam Alanları” temasına uygundur.

:: Yarışmaya katılacak mısınız?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.