DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Meral Kaplan eşini ihbar etti!

17.06.2020
A+
A-

Sabahleyin Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine göre Meral Kaplan ve iş adamı Erhan Kanioğlu 2011 yılında düğün masasına oturmuştu. Çift 2015 yılında kızları Eda’yı kucağına almıştı. Kaplan ve Kanioğlu, geçtiğimiz sene şiddetli geçimsizlikten mahkemelik olmuş ve boşanma kararı almıştı. Boşanma davası devam ederken, meşhur oyuncu eşinden bambaşka iddialar ileri sürerek şikayetçi olmuştu.

ÇOCUĞUMU GEÇ TESLİM ETTİ

Çift arasında son sorun geçtiğimiz 29 Ekim haftası yaşandı. Meral Kaplan, savcılığa başvurarak Erkan Kiani’den davacı oldu. Kaplan şikayet dilekçesinde, boşanma aşamasındaki Erhan Kiani’nin, kızını mahkeme kararına tarafından her ayın birinci ve üçüncü hafta sonu çocuğu göreceğine dair karar olduğunu, 26 Ekim günü Kiani’nin götürerek çocuğuyla birlikte zaman geçireceğini, aynı günün akşam saatlerinde geri bırakacağını söylediği için Ela’yı alıp götürdüğünü kaydetti.

Dilekçede, akşam olmasına rağmen çocuğu getirmediğini ileri süren Kaplan, “Ben de meslek ortağını aradım. Yarın kızımı getireceğini söyledi. Ertesi gün tekrar aradım ama ulaşamadım. Kızımı birkaç gün daha sonra teslim etti. Nereye götürdüğü hakkında bilgi vermedi. Her ikisi de Avrupa vatandaşı olduğundan yurt dışına gidebilirler diye üzüntü ettim” ifadelerini kullandı.

29 EKİM GÜNÜ TESLİM EDECEKTİM

Kaplan’ın iddiaları arkasında savcılık göre olayla ilgili soruşturma açıldı. Soruşturma zarfında ifadesi alınan Kiani, Kaplan ile görüştüğünü, 29 Ekim tatili olduğu için kendisinde kalabileceğini söylediği için 26 Ekim günü Ela’yı almaya gittiğini belirtti. Kiani, “Kaplan’ın garajına gittiğimde tezgâhtar bayanın Ela’yı çantası ile hazırlayıp getirdi.

Kızımla ayrıldım. Bir önceki telefon görüşmesinde de çocuk ile beraber kent dışına gideceği bilgisini verdim. Aramızda anlaştık. Kızımı 29 Ekim’de geri getireceğimi bilmesine rağmen 27 Ekim’de beni arayarak, ‘Çocuğu bir saat içinde getirmezsen polisi arayacağım’ dedi. Zaten Ela hakkında adına çıkarılmış yurt dışı çıkış yasağı var” ifadelerini kullandı.

TAKİPSİZLİK ÇIKTI

Savcılık, Kaplan’ın kendi rızasıyla müşterek çocuk Ela’yı teslim ettiği, 29/10/2019 günü ayrılmak üzere anlaştıkları için Erkan Kiani’nin suçu işleme kastının bulunmadığı gerekçesiyle dosyaya takipsizlik kararı verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.