DOLAR 32,5679
EURO 35,0040
ALTIN 2.429,00
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Merakla beklenen Nokia 7.1 satışa sunuluyor

10.10.2018
A+
A-
Nokia 7.1 ortaya çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı!

HMD Global’in yeni akıllı telefonlarından Nokia 7.1 ortaya çıktı. İşte bugüne kadar sızdırılan bilgiler ile Nokia 7.1 özellikleri ve fiyatı!

Nokia’nın şu ana kadar tanıttığı ilk PureDisplay ekrana sahip olan yeni Nokia 7.1, bize karanlık ortamlarda büyüleyici canlı renkler ve çok daha yüksek bir kontrast oranı sunuyor.

Full HD+ çözünürlüğünde 5.84 inç’lik ve 19:9 oranına sahip bir ekranla gelen model, parlaklık ve kontrast değerlerini ortamın ışıklandırma koşullarına göre otomatik olarak ayarlayabiliyor. Milyonlarca pikseli aynı ayna işleyebilen 16 bit motoru sayesinde cihaz tüm videolarda gelişmiş ekran deneyimi yaşatmayı vaat ediyor.

14 nm fabrikasyon süreci ile üretilen 8 çekirdekli bir işlemci olan Snapdragon 636’ten gücünü alan telefon , 1.8 GHz hızında çalışıyor. Grafik birimi ise Adreno 509.

3 GB RAM / 32 GB depolama ve 4 GB RAM ve 64 GB depolama olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. Ayrıca, microSD kart ile cihazın hafızası artırılabiliyor.

Cihazın arka tarafında Zeiss tarafından geliştirilen 12 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Dikey konumlandırılan çift kameranın hemen altında parmak izi okuyucu bulunuyor.

 

Şık tasarım, başarılı malzeme kalitesi

Birinci sınıf malzemelerden tasarlanan gövde yapısıyla göz dolduran model üstün tasarım teknikleriyle üretilmiş. Zengin renkler yaratabilmek için camında ışığın kırılma özelliğini kullanan cihaz, 6000 serisi alüminyumdan üretilmiş.

Bünyesinde ZEISS marka 12 ve 5 megapiksellik çift lensli kamera bulunan yeni Nokia, az ışıklı ortamlar da dahil olmak üzere pek çok koşulda en iyi sonuçları alabilmek için oldukça hızlı ve net bir odaklama sağlıyor. Kullanıcılar video çekerken Elektronik Görüntü Sabitleme özelliği sayesinde çok daha düzgün videolar çekebiliyorlar. Ayrıca telefon kullanıcılara resmini çektikleri her bir kareyi yeniden boyutlandırma şansı tanıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.