DOLAR 32,3960
EURO 34,7961
ALTIN 2.402,75
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Melisa Sözen’i çılgına çeviren açıklama!

30.05.2020
A+
A-

Melis Sözen bu tip mesajlara her gün kendisi dahil birçok kişinin maruz kaldığını belirterek şu satırlara yer verdi:

“Bu ya da güya kişiler kendilerine duydukları güvensizliği, yetersizlik hissini, aşağılık kompleksini ve sevgisizliklerini bu üslupla dile getirdiklerinde iki şey düşünüyorum; ‘ya takmayın kafaya troller her tarafta’ deyip dalga geçen bir dille cevabını vermek veya daha da güzeli ‘yazık’ deyip geçip gitmek.

Sonradan bu kişinin (kişi kim bilemiyorum çünkü kendisi de bilmediğinden sahte bir hesapla yazıyor) banal bir dille yazdıklarına her gün birçok kişinin kadın/erkek ayrım etmeksizin maruz kaldığını ve bizim de bu üslubu ‘aman boşver’lerle gitgide artarak normalleştirmemize birincil ve son defa bir şeyler yazmak istedim.

Hakaret ederek kendinize ve dünyaya olan sinirinizi boşaltmak istiyor olabilirsiniz, bizim aynı üslupla yanıt vermeyeceğimizden de belirlenmiş olabilirsiniz ama haklısınız fakat psikolojik problemlerinize başkalarına saldırarak derman bulamazsınız.

Siber zorbalığınız karşısında kişisel olarak ben bu naçizane mesajı paylaşmak istedim. Beni incitmediniz. Fakat siz ve sizin gibilerin elini kolunu sallaya sallaya insanlara musallat olarak kendini var etme çabasına da bir dur çağrıda bulunmak lüzumlu. Her şeyi boş vermemek lazım alışkanlık yapıyor sonra.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.