DOLAR 32,5108
EURO 34,9455
ALTIN 2.433,58
BIST 9.795,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Melis Sezen: “Derin’den çok şey öğrendim”

02.08.2021
A+
A-

Kanal D’deki ‘Sadakatsiz’ dizisinin ‘Derin’i Melis Sezen, InStyle Dergisi’ne konuştu.

“Şanslı bir çocuktum. Ailem kardeşim ve benim, bahçede toprağa basarak, hayvanların içinde büyümemizi istediler ve 5 yaşındayken şu an oturduğumuz bahçeli eve taşındık. Hayatım 5 yaşından önceki ve sonraki diye ikiye ayrıldı.

Hayvanların içinde büyüdüm. Kedi, köpek, kuş, kaplumbağa, balık, tavşan, ördek, iguana… Kocaman bir aile olduk. Şimdi 4 köpeğimiz, yirmiden fazla kedimiz var. Mutlu bir çocukluk geçirdim.

Oynadığım ‘Derin’ rolü bana çok şey öğretti. Genç bir kız olarak aşık olmayı, hayatın merkezine başkasını koyduğunda ve kendi mutluluğunu sadece ona bağladığında neler olabileceğini. Bir kızdan bambaşka bir kadına çok zor, çok engebeli bir yolculuk ‘Derin’inki. Dönüşümlerin kadını. Çok seviyorum onu.

Başta çok sert tepkiler aldım. ‘Derin’den nefret ediyorlardı. Hakaret edip sövüyorlardı. Bölümler ilerledikçe ‘Derin’i anladığını söyleyen birçok kadından mesajlar geldi. ‘Derin’i tanıdıkça empati kurmalarına çok mutlu oldum.

Tam bir ‘Oğlak’ burcuyum. İnatçıyım, sorumluluklarımı bilirim, köklerine bağlıyım, aileye çok düşkünüm ve çalışarak mutlu oluyorum. Yükselenim ‘Balık’ çok zıt burçlar. Ağlaklık değil ama sinirlendiğim zaman gözlerim dolar. Film izlerken ağladığım bile olur bazen.

Kiloma dikkat ettiğim söylenemez. Yemek yemeği çok seviyorum. Beyin dışında sevmediğim bir şey yok. Yemek yemek benim için keyif. Benim için spor dans mesela. Düzenli dans ettiğim zaman vücudum hemen değişiyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.