DOLAR 32,3684
EURO 34,9598
ALTIN 2.325,27
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Meleklerin efendisi

29.11.2017
A+
A-

Meleklerin efendisiModa dünyasının en sevilen ‘sokak çocuğu’ o. Kendall Jenner’dan Olivia Palermo’ya top modeller ve stil ikonları, sokakta en havalı pozlarını ona veriyor, Victoria’s Secret melekleri, podyumda en güzel hallerini yakalaması için ona güveniyor. Henüz 28’inde. Ama bir dönem fırtına gibi esen ‘The Sartorialist’ Scott Schuman’ın yerini çoktan doldurdu, The New York Times’ın efsanevi moda fotoğrafçısı Bill Cunningham’ın boşalan tahtının en güçlü adayı. Peki Timur Emek, dört sene içerisinde, üstelik Instagram filtreleriyle herkesin fotoğrafçı olduğu dönemde, binlerce rakibini nasıl alt etti?

Meleklerin efendisi
Timur Emek üç yıldır New York’ta yaşıyor.

Teknisyen olacaktı

Bu öyküde, ne moda için yanıp tutuşan bir çocukluk ne de fotoğrafçılık üzerine alınan uzun eğitimler var. Sadece yetenek, şans ve azim.

Hikâyeyi başa saralım: Gurbetçi bir babanın ve Alman annenin dört çocuğundan biri o. Berlin’de ortadirek bir ailenin ortanca oğlu olarak dünyaya geldi: “Annem Gabrielle bankada çalışıyor, babam Remzi ise caz müzisyeni. Trombon çalıyor. Bursalı, 30 sene önce iş için Berlin’e gelmiş. Annemle evlenmiş, kalmış. Bir ağabeyim, bir erkek kardeşim var. Onlar Almanya’da, ablam Sibel ise İzmir’de. O da babam gibi müzisyen.”

Bu isimlerden biri de Alessandra Ambrosio. 17 yıldır Victoria’s Secret’ın meleği olan Ambrosio, kanatlarını iade etmeden önce podyumda son süzülüşünü ölümsüzleştirmesi için, ondan başkasına güvenmedi ve Emek’i Şanghay’a davet etti.

Meleklerin efendisi
Candice Swanepoel

Kulisteki ambiyansı ondan dinleyelim: “Bu yılki şov, gelmiş geçmiş en büyük organizasyondu. Ama herkeste bir hüzün vardı. Benim tüm meleklerle aram iyi. Özellikle Romee Strijd, Kelly Gale, Jasmine Tooks ile yakınım. Ama Alessandra’nın yeri ayrı. Benim için Victoria’s Secret kulisi hep biraz boş kalacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.