DOLAR 32,3134
EURO 35,1082
ALTIN 2.292,61
BIST 9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Meleklerin Aşkı 2. yeni bölüm fragmanı (3) yayında! – Yeni fragmanda neler var?

10.07.2018
A+
A-

Ekranlara hızlı bir giriş yapan yeni dizi Meleklerin Aşkı 2. yeni bölümün 3. fragmanı yayıncı kuruşu tarafından yayınlandı. Yönetmenliğini Ersoy Güler’in yaptığı Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

meleklerin aşkı, meleklerin aşkı yeni bölüm fragmanı, meleklerin aşkı yeni bölüm fragmanı izle, meleklerin aşkı son bölüm izle, meleklerin aşkı youtube fragman izle

Naif bir aşk öyküsünün anlatıldığı dizide Yağmur ve Deniz’in yollarının kesişme hikayesi aktarılıyor. 12 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Meleklerin Aşkı 2. yeni bölümde Melek ve Yağmur’un arasında Deniz’in de etkisiyle soğuk rüzgarlar esecek. Yağmur her şeyi hatırlayıp Melek’e gerçekleri anlatabilecek mi? İşte yeni bölümle ilgili fragman ve detaylar..

MELEKLERİN AŞKI 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI (3)

MELEKLERİN AŞKI 2. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Meleklerin Aşkı 2. yeni bölümde heyecan fırtınası esecek. İşte yeni bölümdeki gelişmeler..Yağmur, Deniz’le birlikte yakalanmış, Melek’i kendine âşık etme planı daha başlamadan bitme noktasına gelmiştir. Bu yüzden Melek’e bir an önce gerçekleri anlatmalıdır. Fakat bir sorun vardır ki, gerçekleri o da bilmemektedir. Çünkü geceye dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. O gece yaşananları bilen tek bir kişi vardır, o da Deniz’dir. Deniz de gerçekleri menfaatleri doğrultusunda maniple edecektir.

Yağmur’un kendisi bile Deniz’le sevgili olduğuna nerdeyse inanacaktır. Yağmur bu duruma daha fazla dayanamaz. Şartları lehine çevirmek için harekete geçecektir ki Rukiye’nin verdiği akılla, işlerin iyiden iyiye sarpa sarmasına neden olur. Yağmur, yine bir yanlış anlamanın ve entrikanın içine düşmüştür. Yağmur bu badireyi de atlatır. yanlış anlaşılmalardan, Deniz’in ahtapot gibi saran kollarından nihayet kurtulmuştur. Artık herkes Yağmur’la Deniz’in sevgili olmadığına emindir. Evde şimdilik sular durulmuşsa da Necmettin ikna olmamıştır. Evinin koridorlarında yaşanan trafiğe el koymaya karar verir. Kapalı kapılar ardında yaşananları ortaya çıkaracaktır. Bunun için de eve gizli kamera taktırır. Tabii ki bunun ilk kurbanı da Yağmur olur. Yağmur, kameralara ve Necmettin’e öyle bir şekilde yakalanır ki artık ne yapsa da kendini aklamayı başaramayacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.