DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
ALTIN 2.326,12
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Mektup yazıp uzaklara kaçtı!

07.12.2017
A+
A-

Sabah’tan Furkan Kara ve Ümit Uzun’un haberine göre İstanbul Tuzla’da motosiklet tutkunu 16 yaşındaki liseli Ceren Ömür Koca, gece ailesine bir mektup bırakarak sırra kadem bastı. Daha önce de motosiklet sevdası nedeniyle evden ayrılan Ceren’i arayan ailesi perişan oldu. Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da genç kıza seslenip evine dönmesini istedi. Postane Mahallesi’nde ikamet eden liseli Ceren Ömür Koca, 3 Aralık gecesi ailesine bir mektup bırakarak kaçtı.

BU GİDİŞİ, İLK DEĞİL

Peçeteye yazdığı satırlarda annesi Cevahir Çukur’a seslenen Ceren, “Okurken üzüleceğini biliyorum ama üzülme. Ben iyi olmak için gidiyorum Bu aralar psikolojim bozuk biliyorsun. Uzaklara gidiyorum, sizi üzmeyeceğim yerlere. Böylesi emin ol daha iyi. Polise haber vermeyin. Beni rahat bırakın. Kendine iyi bak” dedi. Motosiklet tutkusu ve bunun eğitimini almak istediği için ailesiyle tartışan ve daha önce de bu yüzden evi terk eden Ceren’in gidişi ailesini perişan etti. Kızının hayatından endişe eden baba Ercan Koca, sokak sokak dolaşıp kızını arıyor. Hala Cemre Koca ise, “Pist yarışçısı olmak istiyordu. ‘Kenan Sofuoğlu’nu göreyim, o beni çalıştırsın’ derdi. Tek başına gittiğini düşünüyorum” dedi.

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, hayranı Ceren’e çağrıda bulunarak, “Ceren İnşallah iyisindir! Hiçbir şey bir anneyi, aileyi üzmeye değmez, Her şeyin doğru bir çözümü vardır!” paylaşımını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.