DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Meizu 17 ve Meizu 17 Pro için 120Hz güncellemesi! Çoğu kullanıcı 90Hz ekran tazeleme hızı ile gelen modellere tepki göstermişti. Bugün Meizu 17 ve Meizu…

20.05.2020
A+
A-

Geçtiğimiz haftalarda Meizu 17 ve Meizu 17 Pro modellerini tanıtan şirket 523 dolar ve 607 dolar fiyat etiketi ile cihazlarını piyasaya sürmüştü. Özellikle Pro modelinde bulunan 12GB LPDDR5 RAM, kullanıcıların akan bir tecrübe yaşamasını sağlıyor.

Dörtlü kamera dizilimine sahip olan her iki model de fotoğraf ve video konusunda rakiplerini yakalamayı başarmış. Yüksek fiyat etiketine ve 120Hz Samsung panele sahip olmasına karşın 90Hz ekran tazeleme hızı ile gelen modeller birçok kullanıcının tepkisini çekmişti.

Bugün yayınlanan güncelleme ile birlikte kullanıcılar 120Hz ekran tazeleme hızına kavuştu. aynı zamanda HDR video kaydı konusunda da iyileştirme gerçekleştiren şirket, iyileştirmelerin devam edeceğini duyurdu.

Keza ışığa sağduyu ekran parlaklığını akort etme niteliğinde de iyileştirmelerin olduğunu gösteren yetkililer, yazılım desteği konusunda kullanıcılara daha hızlı çözümler sunabilmek için çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.