DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Meizu 16T tasarımı ile ilgili ilk resmi paylaşım geldi

17.10.2019
A+
A-

Telefonun paylaşılan fotoğrafı ile birlikte Meizu 16T tasarımı hakkında az da olsa bilgi sahibi olduk. Üçlü kamera kurulumunun sol üst köşede alt alta konumlandığı telefonda, kameraların hemen altına ise flaş yerleştirilmiş. Arkada göze çarpan bir diğer detay ise parmak izi okuyucusunun olmaması. Bu da telefonun ekrandan parmak izi okuyucusu ile geleceği ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Telefonun henüz resmi olarak özellikleri açıklanmış değil. Ancak, daha önce AnTuTu ve TENAA’da görüntülenen Meizu 16T hakkında bazı detayları biliyoruz.

Örneğin, Meizu 16T özellikleri arasında 2232 x 1080 piksel çözünürlüğünde 6.5 inçlik OLED ekran ile geleceği bilgisi yer alıyor.

8mm kalınlığa ve 183 gram ağırlığa sahip olan telefonda, Qualcomm‘un Snapdragon 855 işlemcisi kullanılacak. Telefonun 6 GB RAM ve 128 GB depolama ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alternatifi de bulunuyor.

Kamera tarafında fotoğraftan da doğruladığımız gibi karşımıza üçlü bir kurulum çıkıyor. 12 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya 10 Megapiksel çözünürlüğünde ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde iki kamera daha eşlik ediyor.

Bataryaya gelecek olursak tahminlere göre, telefon 4.400 mAh bataryadan beslenecek. Henüz fiyatı belli olmayan telefonun Snapdragon 855’li en uygun fiyatlı modellerden biri olması bekleniyor.

Telefon kutudan Android Pie ile çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.