DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Mehmet Sıddık Can depremzedeler için seferber oldu

08.02.2023
A+
A-

LİANORE KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ bünyesinde bulunan SİDOMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SAN. TİC. LTD. şirketinin sahibi olan Mehmet Sıddık Can, ülkemizi yasa boğan deprem sebebi ile mağdur olan depremzedelerden desteğini esirgemedi.

Depremzedelerin ihtiyaçlarına yönelik yardımda bulunmaya çalışan Mehmet Sıddık Can, şirket kazanımlarını bu yönde kullanacağından geri kalmayacağını, iş ortaklıkları ile birlikte seferberlik çağrısında bulunduğunu belirtti.

Türkiye’nin hemen her ilinden afet bölgesine gönderilmek üzere yardımlar hazırlandı. AFAD, Kızılay ve il valiliklerinin koordinasyonunda su ve gıdadan battaniyeye, ısıtıcılardan mont, kaban ve tıbbi ilaç desteğine kadar binlerce koli yola çıktı.

Turizmciler otellerini, bazı özel okullar da kampüslerini dışarda kalan vatandaşlara açtı.

Transfer yapan turizm acenteleri de il valiliklerinin koordinasyonunda araçlarıyla vatandaşları güvenli alanlara nakletmeye başladı. Bazı havayolu şirketleri ise bölgeye yapılacak yardımları ücretsiz taşıyacağını duyurdu. Bu seferberliğe ticari şirketler, işletmeler, insanlarımız tek yürek halinde yardımlarını esirgemedi. Şirket sahibi olan yardımsever iş adamı Mehmet Sıddık Can ise seferber olan şirketlerden bir tanesi olarak yer almaktadır.

Mehmet Sıddık Can depremzedeler için seferber oldu

Ticari kişiliğinin yanında son dönemde özellikle kış aylarında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaptığı yardımlar ve çalışmalarla da adından sıkça söz ettiren Mehmet Sıddık Can Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından afetzedeler için seferber oldu.

Ülkemiz genelinde Kahramanmaraş’ın merkez üssü olduğu ve 10 ilin etkilendiği 7.7 şiddetindeki depreme karşı Türkiye tek yürek oldu. İş insanı Mehmet Sıddık Can bu seferberliğe dahil olduğunu ve desteklerin hayati önem taşıdığını vurguladı.

Mehmet Sıddık Can ve iş ortakları dolayısı ile piyasaya sürülen ve şuanda günümüzde oldukça rağbet gören ürünlerden sağlanan kazançlarını yardım için kullandığını ve kullanacağını belirtmiştir. Özellikle ARYDENT Diş Temizleme Jeli ürününden seri bir kazanım sağlamaları sebebi ile yardımlarını daha hızlı yapabileceklerini açıkladı.

SİDOMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SAN. TİC. LTD şirketi sahibi Mehmet Sıddık Can ”Yaşananlar hepimizi derinden etkiledi. Bu ülkeye destek olmak her vatandaşın vatani görevidir. Ülkemizde zor durumda olan insanlara gücümüz yetebildiğince yardımcı olacağız. Maddi/ manevi olarak sıkı sıkıya olmamız gereken bu zamanda biraz olsun merhem olabilmek adına elimizden geleni yapacağız. Resmi kurumların yardım çağrılarına kulak verilmesi gereklidir. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere gerekli tüm girişimleri, başta AFAD olmak üzere ilgili devlet kurumları ile istişare ve koordinasyon halinde yürütülmesi gereklidir. Bugünlerde ülkemizin en ihtiyaç duyduğu şey birlik olmaktır. Birlik olmak güçlü olmaktır. Güçlü olmak için desteğimizi esirgemiyor, desteğinizi bekliyoruz. Tüm Türkiye’yi desteğe bekliyoruz. Kalbimiz ve dualarımız deprem bölgesinde. ” çağrısında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.