DOLAR 32,2997
EURO 34,8015
ALTIN 2.407,28
BIST 10.252,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Mediatrend Nisan sayısı çıktı! İndirdiniz mi? ShiftDelete.Net tarafından hazırlanan ücretsiz teknoloji yaşam dergisi Mediatrend Nisan sayısı indirilebilir…

03.04.2020
A+
A-

Evde kalmanın ve sosyal mesafenin çok önemli olduğu şu günlerde biz de Mediatrend olarak sizlere okurken keyif alacağınız dopdolu bir sayı hazırladık. Mediatrend Nisan sayısında tabii ki evlerimize odaklanıyoruz. Son günlerde zamanımızın büyük bir kısmı evde geçiyor ve birçok yerde, evde yapabileceğiniz bir sürü aktivite önerileri görüyorsunuz. Bunların arasında dizi ve film önerileri başta yer alıyor. Ancak, okumaktan uzak kalmamak çok önemli. Ne okuyacağım diye düşünüyorsanız, Mediatrend’in yepyeni Nisan sayısı sizleri bekliyor. 

Bu ay da her ay olduğu gibi Gezi köşemiz ile sayımıza başlıyoruz. Tabii, bu aralar evde kalmak önemli. O yüzden seyahat rehberi yerine bu ay sizlerle dijital bir tura çıkacağız. Hazır fırsat bulmuşken, yaz dönemi için seyahat planları yapmaya başlayabilirsiniz ya da daha önce hiç görmediğiniz ve çok merak ettiğiniz bir yeri başkalarından dinlemek isteyebilirsiniz. Bunun için tercih edebileceğiniz birçok seyahat vLogger’ı var. Biz de bu ay sizler için en güzel gezi vLog’larını bir araya getirdik. İçlerinden seçmeye hazır mısınız?

Mobil Hayat köşemizde ise sizleri iki yeni telefon ile tanıştırıyoruz. Oppo Find X2 ve Find X2 Pro yakın zaman önce tanıtıldı. Özellikleri ile iddialı olan telefonlar, rakiplerinin huzurunu kaçıracak gibi görünüyor. Ayrıca, uygun fiyatlı telefonlar dünyasına da bir giriş yapıyoruz. Günümüzde akıllı telefon fiyatları çok geniş bir yelpazeye sahip. Her ihtiyaca yönelik bir telefon çözümü var. Peki, uygun fiyata performans isteyenler ne yapacak? Aradığını bulabilecek mi? Bunun cevabı için bir spoiler verelim: Evet! Peki, nasıl? İşte bunun yanıtı da Mediatrend Nisan sayfalarında.

Ana konumuz aslında düğün mevsimi ve yeni ev kurulumu. Evinizi yeni kurmaya başladıysanız bazı noktalara dikkat etmeniz şart. Bunların başında doğru aydınlatma seçimi geliyor. Ayrıca, evinizde keyifli vakit geçirmek için, kurmadan önce hangi teknolojik cihazları sepetinize atmanız gerektiğini de bir gözden geçirin. Evinizin tadını bu sayede çıkarabilirsiniz. Böylece dışarı çıkma ihtiyacınız da ortadan kalkar. Evinizde vakit geçirmeyi sevmek için kullandığınız eşyaların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha düşünün.

Bu ay Mutfakta Yaşam konusu aslında ekstra önemli. Evde çok fazla vakit geçiyoruz ve gün içinde belki de vaktimizin büyük bir kısmı mutfakta geçiyor. O yüzden mutfak tavsiyelerine bu ay biraz daha dikkat etmeniz öneml. Ayrıca, evdesiniz diye kutlama yapmayacak değilsiniz ya! Evde hazırlayabileceğiniz pratik pastalarla çekirdek ailenizde eşsiz bir kutlama yapabilirsiniz. 

Mediatrend sayfalarında sizi bu ay, makro çekimin 5 altın kuralı da bekliyor. Tabii ki Objektif köşemizde. Aynı zamanda bu köşeye Ay’a da çıkacağız! Hazır mısınız?

Bu ayın konuları tabii ki bunlarla sınırlı değil. Bilgisayar ve eğlence dünyasından birbirinden keyifli konular sizleri bekliyor. Ses ve Görüntü’de yine bir yönetmenin hayatını mercek altına alıyoruz ve sizleri yepyeni oyuncu kulaklıklarıyla tanıştırıyor. 

Şimdi eğer hazırsanız, çayınızı ve kahvenizi alın. Evinizin ve Mediatrend’in tadını çıkarın! 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.