DOLAR 32,5995
EURO 34,7919
ALTIN 2.496,49
BIST 9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

MediaMarkt yeni yıl kampanyası devam ediyor Şu sıralar siz de herkes gibi hediye arayışındaysanız, MediaMarkt yeni yıl kampanyası size göre olabilir…

26.12.2019
A+
A-

MediaMarkt tarafından hazırlanan yeni yıl kampanyası 22 Aralık’ta başladı. 1 Ocak gününe kadar devam edecek olan kampanyada, istediğiniz birçok farklı kategorideki ürünü uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Her bütçeye ve herkese uygun hediyelerin yer aldığı MediaMarkt yeni yıl kampanyası, sevdiklerinizi sevindirmek için sizleri bekliyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen tüketiciler için iki farklı seçenek bulunuyor. Bunlardan biri tabii ki mağazaları ziyaret etmek. Diğeri de mediamarkt.com.tr.

Hem mağazalarda hem de internet sitesinde geçerli olan kampanyada Lenovo Ideapad S145 dizüstü bilgisayar, Philips 50 inç uydu alıcılı 4K Ultra HD LED TV, Huawei Mediapad T5 tablet, Philips Azur buharlı ütü ve Braun 7in1 erkek bakım kiti ürünleri uygun fiyatlarla almak mümkün.

Ayrıca indirime giren ürünlerden biri de Huawei P30 Lite 128 GB. Huawei P30 ailesinin bu modelini alanlara ayrıca Huawei Freebuds Lite kablosuz kulaklık hediye ediliyor.

Kampanyadan yararlanmak ve hediyeyi son ana bırakmamak için elinizi çabuk tutun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.