DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C

MediaMarkt yeni indirimleri başlattı Bir klasik haline gelen MediaMarkt İndirime Koş Koş kampanyası yeni ürünlerle birlikte yeniden başladı…

15.11.2019
A+
A-

MediaMarkt İndirime Koş Koş kampanyası için yeni dönem 15 Kasım günü başladı. 18 Kasım’a kadar devam edecek olan kampanyada Samsung Galaxy A30S akıllı telefon modeli ve Huawei Mediapad T5 tablet modeli ile birlikte farklı kategorilerde birçok ürün bulunuyor. Aynı zamanda tablet ve telefon gibi ürünleri  farklı Ekran koruma, Koruma paketi gibi hizmetlerden de yararlanarak alabilirsiniz.

Elektrikli ev aletlerinden dizüstü bilgisayarlara kadar oldukça geniş bir yelpazede başlatılan kampanyayı kaçırmayın.

Samsung Galaxy A30S özellikleri

Samsung Galaxy A30S özellikleri ile ilgili detaylara ilk olarak ekran ile başlamak gerekiyor. 6.4 inçlik sAMOLED ekran ile gelen telefonun ekran çözünürlüğü 750 x 1560 piksel. Infiniti-V ekran tasarımı ile gelen Galaxy A30S’te 268 ppi ekran yoğunluğu karşımıza çıkıyor.

Gücünü sekiz çekirdekli Exynos 7904 işlemciden alan telefonun grafik birimi tarafında ise Mali-G71 MP2 yer alıyor. Bu arada sekiz çekirdekli işlemcinin 2 adet Cortex-A73 çekirdeği 1.8 GHz hızında çalışıyor, 6 adet Cortex-A53 çekirdeğin hızı ise 1.6 GHz.

4 GB RAM ile gelen telefonda 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca microSD kart desteği ile hafızayı 512 GB’ye kadar artırmak mümkün.

25 Megapiksellik ana kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı lens ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörü eşlik ediyor. Önde ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde tek kamera konumlanıyor.

Son olarak, 4.000 mAh‘lik bataryadan beslenen telefonun bataryası 15W hızlı şarj desteğine sahip.

Galaxy A30S kampanyasından faydalanmak için tıklayabilirsiniz.

Huawei Mediapad T5 özellikleri

Huawei Mediaped T5 özellikleri ile ilgili detaylara da tıpkı Galaxy A30S‘te olduğu gibi ekrandan başlayalım. 10 inçlik ekran büyüklüğüne sahip olan tablette IPS LCD ekran görev alıyor. Ekran yoğunluğu ise 224 ppi. Ayrıca, ekran çözünürlüğüde 1920 x 1200 piksel.

Gücünü sekiz çekirdekli Kirin 659 işlemciden alan tablette Mali-T830 MP2 grafik birimi kullanılıyor. Bu arada işlemcinin 4 adet Cortex-A53 çekirdeği 2.36 GHz hızın çalışıyor. Diğer 4 adet Cortex-A53 çekirdeğin hızı ise 1.7 GHz.

Tabletin arkasında 5 Megapiksel çözünürlüğünde tek kamera konumlanıyor. Önde de yine 2 Megapiksel çözünürlüğün tek kamera mevcut.

5.100 mAh’lik bataryadan beslenen tablet kutudan Android 8.0 ve EMUI 8 ile çıkıyor.

Mediapad T5 kampanyasından faydalanmak için tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.