DOLAR 32,3660
EURO 34,7794
ALTIN 2.410,07
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

MediaMarkt 3 Gün 3 Gece kampanyasını başlattı MediaMarkt, yeni kampanyasını başlattı. MediaMarkt 3 Gün 3 Gece kampanyası ile onlarca üründe indirimler…

07.04.2020
A+
A-

MediaMarkt 3 Gün 3 Gece kampanyası, 6 Nisan itibariyle başladı. Kampanya 8 Nisan gününe kadar devam edecek. Bu yüzden yeni bir satın alma planlıyorsanız, elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Kampanya kapsamında akıllı telefondan süpürgeye, televizyondan notebooklara ve küçük ev aletlerine kadar birçok farklı kategoride uygun fiyatlı ürünler sizleri bekliyor. Peki, bu kampanyada öne çıkan ürünler hangileri? Dilerseniz gelin yakından bakalım.

Realme C2

Cihazın 6.1 inçlik IPS ekranı 720×1560 piksel çözünürlük sunuyor. 19.5:9 formatında olan ve Gorilla Glass 3 ile korunan bu ekranın yer aldığı telefon, gücünü 12 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Helio P22 işlemciden alıyor.

Realme C2 tanıtıldı! İşte Türkiye fiyatı

Ülkemize resmi olarak giriş yapan Çinli telefon üreticisi Realme’nin XT ve 5 Pro’nun yanı sıra tanıtımını gerçekleştirdiği bir diğer model, Realme C2 oldu. İşte Realme C2 özellikleri ve fiyatı!

Telefonun önünde 5 Megapiksel çözünürlüğünde kamera kullanılıyor. Arkada ise 13 Megapiksellik ana kameraya 2 Megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor.

4000 mAh kapasiteli bataryadan beslenen telefon 154.3 x 73.7 x 8.5 mm boyutlarında ve 166 gram ağırlığında.

Realme C2 modelini 1.189 TL’den satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Samsung 43 inç uydu alıcılı 4K Smart TV

43 inçlik ekran büyüklüğüne sahip Samsung markalı akıllı televizyon da kampanya kapsamında 3.299 TL’lik fiyat etiketine sahip. Bir milyar renk tonuna sahip TV’de UHD işlemci kullanılıyor. HDR sayesinde en parlak ve karanlık sahnelerde dahi her ayrıntıyı net bir şekilde görünebiliyor.

Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bosch WGA141X0TR 9 KG çamaşır makinesi

Bosch markalı çamaşır makinesi kampanya kapsamında 2.599 TL’lik fiyat etiketine sahip. 9 kilograma kadar yıkama yapabilen makine, maksimum 1000 rpm devir hızı ile dikkat çekiyor. Reload özelliğine sahip makine, bu sayede yıkama süresinde çamaşır ilave etmeye olanak sağlıyor. Ayrıca doğu leke için doğru yıkama da yapmasıyla öne çıkıyor.

Kampanya kapsamında bu çamaşır makinesi alan tüketiciler için kargonun da bedava olduğunu belirtelim.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.