DOLAR 32,2879
EURO 34,7919
ALTIN 2.409,04
BIST 10.270,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Mate 20 Pro canlı canlı görüntülendi!

31.07.2018
A+
A-

Çin’in güçlü markalarından Huawei son yıllarda özellikle ülkemizde ciddi yatırımlar yapıyor. Huawei’nin global pazardaki fiyatlandırmalarına baktığımız zaman ülkemizde oldukça rekabetçi bir fiyatla satışa sunduğu P20 Pro, dünyadaki ilk üç kameralı akıllı telefon olarak dikkat çekmişti.

Huawei P20 Pro İnceleme
Huawei P20 Pro İnceleme

Huawei P20 Pro inceleme videosunda P20 Pro ile deneyimlerimizi sizlerle paylaşıyor, iPhone 8 Plus ve Galaxy S9 Plus modelleriyle de karşılaştırıyoruz.

Çentikli bir ekranla gelen P20 Pro, özellikle kamera tarafında adından sıkça bahsettirdi. Markanın yeni üst seviye modeli olacak olan Mate 20 Pro hakkındaki söylemlerde yavaş yavaş başladı. Samsung üretimi 6.9 inç OLED ekranla geleceği gündeme gelen model bu defa canlı canlı karşımıza çıktı.

Oldukça ince çerçevelere sahip olduğu görülen modelin sağ ve sol tarafındaki yansımalardan anlaşıldığı üzere kavisli bir ekran gelmesi muhtemel. Diğer tarafta ise üçlü kamera dizilimi yer alırken herhangi bir parmak izi sensörü de görülmüyor. Buradan yola çıkarak modelde ekrandan parmak izi okuma teknolojisi yada 3 boyutlu yüz tanıma teknolojisinin kullanılacağı yorumu yapılabilir.

Teknik özellik tarafında henüz bir bilgi bulunmasa da dönemin en iyi donanım özelliklerine sahip olacağına kesin gözle bakılıyor. Bakalım Huawei Mate 20 Pro ile bizlere neler sunacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.