DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Mate 20 Lite için EMUI 10 beta müjdesi

07.10.2019
A+
A-

Huawei’nin bu kapalı beta programına yalnızca kayıtlı kullanıcılar erişebiliyor. En yeni EMUI özelliklerini test eden bu kullanıcıların ardından güncelleme son kullanıcı için de açılıyor. Ek olarak, beta kullanıcıları EMUI 10‘un resmen yayınlanmasından önce belli hataları tespit ederek, geliştiricilerin bu hataları gidermesine yardımcı oluyor.

Mate 20 Lite ile birlikte EMUI 10 kapalı beta programının başlatıldığı iki model daha bulunuyor demiştik. Bu modeller; Huawei Enjoy 10 Plus ve Nova 4e olarak sıralanıyor. Tabii bu güncellemenin şimdilik yalnızca Çinli kullanıcılar için geçerli olduğunu belirtelim.

Mate 20 Lite EMUI 10 kapalı beta programı başlamışken, açık beta tarafından da bir haber verelim. Daha önce P30 ve P30 Pro için başlatılan kapalı beta programı önümüzdeki hafta açık betaya dönecek. Yani Huawei P30 ve P30 Pro kullanıcıları EMUI 10’un açık betasını telefonlarına kurabilecek.

Kısa süre önce, EMUI 10 alan bazı P30 ve P30 Pro modellerinin gerekli SafetyNet testinden geçemediği ortaya çıkmıştı. Huawei tarafından da onaylanan bu durum için Google ile iletişim halinde olan şirket, nihai sürümde böyle bir durumun söz konusu olmayacağını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.