DOLAR 32,2456
EURO 34,6607
ALTIN 2.395,89
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

MasterChef Türkiye’nin Elenen Yarışmacısı Pelin Camdaki Kız Dizisinde Oynayacak mı?

03.12.2021
A+
A-

Kanal D ekranlarının popüler dizisi Camdaki Kız’ın izleyicilerini şok edecek bir gelişme mi yaşanıyor? MasterChef Türkiye’nin geçtiğimiz hafta elenen yarışmacısı Pelin’in Camdaki Kız dizisinde oynayacağı iddiaları doğru mu? Ayrıntılar haberimizde!

Geçtiğimiz hafta MasterChef Türkiye 2021 kadrosunda şok edici bir ayrılık yaşanmıştı. MasterChef Türkiye’nin sevilen yarışmacısı Pelin Zaman programa veda etmişti. Ancak MasterChef Pelin’i sevenler için güzel haber geldi. Elenen yarışmacı MasterChef Pelin, tekrardan izleyiciler ile buluşuyor.

MasterChef Pelin Oyuncu mu Oluyor?

MasterChef yarışmacısı Pelin Zaman’ın elendikten sonra oyunculuk derslerine başladığı konuşuluyor. Pelin’in Camdaki Kız kadrosunda Hayri’nin eşi Türkan’a hayat vereceği öğrenildi.

Öte yandan söz konusu karakter için geçtiğimiz haftalarda Alişan’ın eşi Buse Varol’un oynayacağı konuşulanlar arasındaydı. Ancak iddialar üzerine Buse Varol’un FOX Tv’de yayınlanacak başka bir dizide oynayacağı açıklandı.

MasterChef Pelin Kimdir?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Pelin Zaman, 2 Mayıs 1988 doğumludur. 33 yaşında olan Pelin, işletme mezunudur ve iki yıl aşçılık eğitimi almıştır. MasterChef Pelin’in asıl mesleği hava limanında yolcu hizmetleri memurluğudur. Bugüne kadar dünyadaki birçok ülkeyi gezen Pelin Zaman hayatının bir döneminde Amerika’da yaşamıştır. Dünya mutfağına ilgisi olan yarışmacı güzel yemek yaptığını ve yemeklerini tadanların çok beğendiğini düşünüyor. İleride kendisine ait bir işyeri açmak istiyor. Gezip gördüğü ülkelerin mutfaklarına her daim dikkat kestiğini söyleyen Pelin Zaman, yemek konusunda da iddialı. Dünya mutfağına oldukça ilgili olan yarışmacı, ileride kendisine ait bir işletme açmak istiyor

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.