DOLAR 32,5889
EURO 34,8100
ALTIN 2.419,27
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

MasterChef Türkiye’de Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Potasına Giden İsimler Kim?

01.12.2021
A+
A-

Milyonları ekrana kilitleyen MasterChef Türkiye’de dün gece dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Eleme potasına gidecek isimler belirlendi mi?

Tv8 kanalının popüler yarışması MasterChef Türkiye, yine izleyicileri ekran başına kitledi. Dün akşam yayımlanan bölümde kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Peki, MasterChef Türkiye’nin 15.haftasında hangi takım dokunulmazlığı kazandı? Kim eleme potasına gitti?

MasterChef Türkiye yine ekran karşısındakilere nefes kesen bir mücadele izlettirdi. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye yarışmacıları dokunulmazlık için kıyasıya mücadele etti.

Dokunulmazlığı kim kazandı?

Dün akşam her iki takımında ter döktüğü dokunulmazlık oyununun ardından eleme potasına giden ilk isimler belirlendi. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana geçen dokunulmazlık oyınunda konsept dolma çeşitleri olarak verildi. İki takım zorlu Türk ve dünya mutfağı dolmalarında yeteneklerini konuşturdu. Takımlar kuru patlıcan dolması, mumbar dolması, kalamar dolması, kavun dolması ve bıldırcın dolması ile jürinin karşısına çıktı. Tadım sonrası kazanan kırmızı takım oldu ve haftanın ilk dokulmazlığını elde etti.

Bireysel dokunulmazlık kime gitti?

Dokunulmazlık oyunundan mağlup olarak çıkan mavi takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Mehmet Şef’in hazırladığı ‘Şef Tabağı’ kategorisinde yarışan mavi takım oyuncaları zorlu anlar yaşadı. Mücadelenin sonunda en iyi tabağı çıkartan isimin Hasan oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Eleme potasına gidenler kim?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Hasan, eleme potasına Tahsin’i gönderdi. Ardından mavi takım oyuncuları arasında yapılan oylama ile eleme potasına giren ikinci isim Burcu oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.