DOLAR 32,3364
EURO 35,1586
ALTIN 2.245,42
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

MasterChef Türkiye Programından Bu Hafta Elenen İsim Kim Oldu?

30.11.2021
A+
A-

Tv8 ekranlarının popüler yarışması MasterChef Türkiye’den geçtiğimiz pazar akşamı bir isim daha elendi. Peki Türkiye’nin MasterChef’i olma hayallerine veda eden isim bu hafta kim oldu? Ayrıntılar haberimizde!

Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Tv8 kanalının çok izlenen MasterChef Türkiye programında, geçtiğimiz hafta pazar akşamı tekrardan büyük eleme heyecanı yaşandı. Programda eleme potasına giren isimler Araz, Hasan, Mert, Pelin, Safanur ve Görkem oldu. Peki, bu isimlerden hangileri potadan çıkabildi, hangi isim hayallerine veda etti?

28 Kasım 2021 Pazar akşamı milyonlarca kişiyi ekran başına kitleyen MasterChef Türkiye programında jüri sona kalan isimleri açıkladı. Eleme potasına Araz, Hasan, Mert, Pelin, Safanur ve Görkem girdi. MasterChef jürisi kalan isimler arasından bir ismin daha eleme potasından kurtulmasına karar verdi. Potadaki isimler arasından üç kişi elenmekten kurtuldu. Bir MasterChef Türkiye yarışmacısı ise yarışmaya veda etti.

MasterChef Türkiye Yarışmasından Kim Elendi?

MasterChef Türkiye programında 28 Kasım Pazar akşamı yapılan yarışmada ana tema ürünü pancardı. Eleme potasındaki isimlerden, en başarılı pancarlı yemeği yapanlar çıktı. MasterChef Türkiye’nin jüri üyelerinden Some Şef, en başarılı tabağın Mert’e ait olduğunu açıkladı. Potadan çıkan ilk yarışmacı olan Mert, “”Mutluyum, geldiğim günden beri yapmaya çalıştığım şeyi şimdi başardım” diye konuştu. Öte yandan eleme potasından kurtulan diğer isimler Hasan ve Görkem oldu.

MasterChef Türkiye programının eleme potasında kalan son üç isim Araz, Safanur ve Pelin oldu. Bu üç isimden yalnızca bir tanesi yarışmaya veda etti. MasterChef’in son etabında mücadele eden Safanur, Pelin ve Araz arasındaki yarışmayı kazanan isim Safanur oldu. Safanur, “Zorlandım, kendimle zorlandım. Rakiplerimden yana değil” dedi.

Yarışmaya veda eden isim ise Danilo Şef’in vermiş olduğu şef tabağını en az başarıyla tamamlayan isim Pelin oldu. MasterChef Türkiye hayallerine veda eden yarışmacı Pelin, veda konuşması yaptı. Pelin, yarışmadan şu sözlerle ayrıldı:  ”Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hayatımı durdurdum da geldim. Çok hareketli bir hayatım vardı. Böyle bir hayattan buraya gelmek kendimi sınamak için çok büyük bir yerdi. Her gün savaştım. Her gün yeni bir şeyler öğrenmeye çalıştım. Tekniksel hiçbir şey bilmiyordum. İçimden gelenleri yapıyordum. Buraya kadar gelmek benim için gurur. Buradan çıktıktan sonra kursa gidip eğitim alacağım ve devam edeceğim. İleride beni gördüğünüzde umarım sizi de gururlandırmış olurum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.