DOLAR 32,3864
EURO 34,9916
ALTIN 2.323,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Marwane Saadane: ‘VAR’a gidip bu kararları vermesi Türk Futbolu adına utanç verici’

16.05.2019
A+
A-

Çaykur Rizespor ligde bu hafta oynayacağı Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibinin orta saha oyuncusu Marwane Saadane antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçı yorumlayan Saadane, sezon sonu öncelik olarak Çaykur Rizespor’da kalmak istediğini belirtti. Saadane açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Olan her şeyi bizim gördüğümüz gibi herkes gördü. Karşılaşmanın hakemi gerçekten çok yanlış kararlar aldı. İki penaltı kararı gerçekten yanlıştı. Üstelik VAR’a gidip bu kararları vermesi Türk Futbolu adına utanç verici. Alınabilecek 6 puan var. Biz bu puanları alıp en iyisini yapmak istiyoruz. Gerek yurt içinden gerekse yurt dışından teklifler var ama ben şu anlık bunları düşünmüyorum. Sadece lig bitimine kadar ki başarıyı düşünüyorum. Önceliğim Rizespor’da kalmak olacaktır.” 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.