DOLAR 32,3818
EURO 34,6230
ALTIN 2.392,07
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Marvel’s Spider-Man 2’nin satışları 10 milyonu aştı

Sony, daha önce Spider-Man 2’nin , PlayStation 5’e özel günde 2,5 milyondan fazla kopya satarak 24 saat içinde en hızlı satan PlayStation Studios oyunu olduğunu belirtmişti. Bu satış dönüm noktası Spider-Man 2’yi , PlayStation’ın ilk günkü satış …

16.02.2024
A+
A-

Sony, daha önce Spider-Man 2’nin , PlayStation 5’e özel günde 2,5 milyondan fazla kopya satarak 24 saat içinde en hızlı satan PlayStation Studios oyunu olduğunu belirtmişti. Bu satış dönüm noktası Spider-Man 2’yi , PlayStation’ın ilk günkü satış tablosunda Sony Santa Monica’nın God of War Ragnarok’unun önüne geçirdi.

SPIDER-MAN 2’NİN SATIŞ RAKAMLARI AÇIKLANDI

Marvel’s Spider-Man 2, satışa çıktıktan sadece 11 gün sonra 5 milyon satmayı başardı ve şimdi Sony, satıştan 107 gün sonra 10 milyon adet satıldığını doğruladı. Bunu daha geniş bir bağlama oturtmak gerekirse, 2018’de PlayStation 4’te piyasaya sürülen Marvel’s Spider-Man, satıştan 80 gün sonra dokuz milyon, satıştan 325 gün sonra ise 13,2 milyon kopya satmıştı.

Geçen yılın sonlarında Insomniac’tan çalınan verilerin yayınlanması, geliştiricinin oyunlarının artan maliyetine ilişkin şirket içi endişeleri ortaya çıkardı. yabancı basındaki raporlara göre Spider-Man 2’nin geliştirme maliyetleri, orijinal 270 milyon dolarlık bütçenin 30 milyon dolarını aştı ve sonunda başa baş noktasına gelebilmek için 7,2 milyon adet satılması gerekiyordu. Son satış rakamları Spider-Man 2’nin artık kârlı bir bölgeye girdiğini gösteriyor ancak Sony bunu henüz doğrulamadı.

Haberler.com

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.