DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Marmaris’te İftar Sofralarında Dayanışma ve Şehit Yakınlarına Saygı

Marmaris’te İftar sofralarında dayanışma ve şehit yakınlarına saygı: toplumsal birlik ve merhametle dolu anlamlı intiba.

18.03.2026
A+
A-

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 121. yıl dönümü kapsamında Marmaris’te kaymakam ve kurum müdürleri, şehit yakınları ile gazi ailelerini ziyaret edip iftar sofralarına konuk oldu. İlçede görev yapan kurum yöneticileri, 18 Mart’ın manevi atmosferine uygun bir dayanışma örneği sergileyerek ailelerle bir araya geldi ve iftarı onlarla paylaştılar.

Gerçekleşen ziyaretler sırasında, şehit yakınları ve gazilerle sohbet eden yetkililer, devletin her koşulda vatandaşlarının yanında olduğunu vurguladı. Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya da eşi Sümeyra Kaya ile birlikte gittiği ziyarette, emekli astsubay olan gazi Sadık Vedat Doğruç ve eşi Sevgi Doğruç ile aynı sofrada yer aldı. Kaya, 18 Mart’ın önemine dikkat çekerken, tüm gazilerin ve şehitlerin vatan uğruna gösterdikleri fedakarlıkların asla unutulmayacağını ifade etti.

Kaynak: AA / Sabri Kesen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.