DOLAR 36,1019
EURO 37,6249
ALTIN 3.377,86
BIST 9.909,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
11°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 10°C
Paz 6°C
Pts 6°C

Marmara Denizi’nde Poyraz Fırtınası Deniz Ulaşımını Olumsuz Etkiledi

Marmara Denizi’nde etkili olan Poyraz fırtınası, deniz ulaşımını olumsuz yönde etkiledi. Sefer iptalleri ve gecikmelerle ilgili detayları öğrenin. Fırtınanın deniz trafiği üzerindeki etkilerini keşfedin.

02.12.2024
A+
A-

Marmara Denizi’nde Poyraz Fırtınası Ulaşımı Olumsuz Etkiledi

Marmara Denizi'nde Poyraz Fırtınası Ulaşımı Olumsuz Etkiledi

TEKİRDAĞ – Marmara Denizi’nde etkisini sürdüren poyraz fırtınası, deniz ulaşımında ciddi aksamalara yol açarken, kıyılarda da yüksek dalgalar meydana geldi. Özellikle bu olumsuz hava koşulları, bölgedeki deniz trafiğini olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar ve yükselen dalgalar nedeniyle birçok balıkçı teknesi, güvenlik amacıyla seferlerini iptal ederek limanlarına geri dönmek zorunda kaldı.

Küçük balıkçı tekneleri, poyraz fırtınasından en çok etkilenen gruplar arasında yer alırken, büyük yük gemileri ise Tekirdağ açıklarında demirlemek durumunda kaldı. Tekirdağ sahilinde dalgaların boyu zaman zaman 3 metreye kadar ulaştı ve kıyı bölgelerinde dev dalgaların karaya vurması dikkat çekici bir manzara oluşturdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, poyraz fırtınasının etkisinin bir süre daha devam edeceğini bildirerek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bu süreçte balıkçılar, olumsuz hava koşullarının sona ermesini bekleyerek denize açılmayı planlamadıklarını ifade ettiler.

  • Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  • Yazar: HALİL DAĞ
  • Kategori: Güncel
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.