DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Marmara Denizi Silivri Açıklarındaki Deprem ve Sonrası Olaylar

Marmara Denizi Silivri açıklarındaki deprem ve sonrası gelişmeleri detaylarıyla öğrenin. Güncel bilgiler ve olayların anlatımı burada.

24.04.2025
A+
A-

Marmara Denizi Silivri Açıklarında Meydana Gelen Deprem ve Dalga Olayları

Bugün saat 12.49’da, Marmara Denizi’nin Silivri açıklarında büyük bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 6,2 olarak ölçüldü ve bölgedeki sarsıntı yaklaşık 13 saniye sürdü. Bu sarsıntı, İstanbul ve çevresinde büyük paniğe neden oldu.

Depremin etkisiyle, özellikle İstanbul Boğazı’nda büyük dalgalar oluştu. Bu dalgalar, kıyıya oldukça yaklaştı ve sahil boyunca etkilerini gösterdi. Olay sırasında, Beykoz sahilinde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, dev dalgaların sahile vurduğu anlar net bir şekilde görülebiliyor. Bu görüntüler, depremin şiddetli etkisini ve oluşan doğal afetlerin boyutunu gözler önüne seriyor.

Depremin ardından yetkililer, bölgedeki vatandaşlara dikkatli olmaları ve güvenlik önlemlerini almaları konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, olası artçı sarsıntılara karşı hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi.

Görüntülerin Detayları ve Güvenlik Uyarıları

  • İstanbul Boğazı’nda oluşan dev dalgalar, kıyı şeridinde büyük korku ve endişe yarattı.
  • Beykoz sahilinde çekilen görüntüler, dalgaların kıyıya vurma anını kaydetti.
  • Yetkililer, olası ek sarsıntılara karşı vatandaşların dikkatli olmalarını ve güvenlik kurallarına uymalarını istedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.