DOLAR 32,2425
EURO 34,7373
ALTIN 2.387,33
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Marka değerimiz büyük zarar gördü! Türk futbolunda 20 günde olanlara akıl sır ermiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, her fırsatta, “Türk futbolunun marka değerini yükseltmeliyiz” açıklaması yaparken, Türk futbolu sadece 20 gün içinde yaşanan 3 olayla büyük ölçüde sarsıldı. HAKEM MELER’E SALDIRI 11 Aralık …

30.12.2023
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, her fırsatta, “Türk futbolunun marka değerini yükseltmeliyiz” açıklaması yaparken, Türk futbolu sadece 20 gün içinde yaşanan 3 olayla büyük ölçüde sarsıldı.

HAKEM MELER’E SALDIRI

11 Aralık’ta dönemin MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor ile oynanan maçın ardından hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırıda bulundu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Artık yeter diyoruz! Yeter!” açıklamasıyla dikkat çekerken, maçların süresiz olarak ertelendiği açıklandı. Yaşanan saldırı olayı dünyada gündem olurken, daha sonra ise maçların bir haftalığına ertelendiği ortaya çıktı ve takımlar bir sonraki hafta sahaya çıktı.

İSTANBULSPOR SAHADAN ÇEKİLDİ

Hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonrası ligler bir hafta sonra yeniden başladı. Sahasında Trabzonspor’u konuk eden İstanbulspor, 2-1 yenik durumda olduğu maçın 73. dakikasında sahadan çekilme kararı aldı. İstanbulspor’un bu kararı tıpkı hakem Meler’e saldırı gibi dünyada gündem olurken, sarı-siyahlılar Trabzonspor maçında hükmen yenik sayıldı ve 3 puan silme cezası aldı.

DEV FİNAL İPTAL OLDU

Dün ise Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Suudi Arabistan’daki Süper Kupa karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi. Suudi Arabistan’da Atatürk tişörtlerine ve pankartlarına izin verilmezken, maç günü yaşanan krizin ardından karşılaşma iptal edildi.

20 GÜNDE 3 SKANDAL

Süper Kupa’nın da ertelenmesiyle birlikte Türk futbolunda son 20 gün içinde yaşanan olaylar marka değerine büyük zarar verdi. Peş peşe gerçekleşen skandallar uluslararası platformlarda büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.