DOLAR 32,3680
EURO 34,7095
ALTIN 2.393,02
BIST 10.153,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Mariah Carey ile Bryan Tanaka 7 yılın ardından ayrıldı

“All I Want For Christmas Is You” (Noel İçin Tek İstediğim Sensin) adlı şarkısı ile her yıl Noel döneminde en çok dinlenenlerde zirveye yerleşen ABD’li şarkıcı Mariah Carey ile 7 yıldır birliktelik yaşadığı Bryan Tanaka yollarını ayırdı.

19.12.2023
A+
A-

“My All”, “Without You” ve “Emotions” gibi şarkılarla tanınan ikonik şarkıcı Mariah Carey ile sevgilisi Bryan Tanaka ayrılık kararı aldı. Yaklaşık 7 yıldır birlikte olan çift, 2006 yılında birlikte çalışmaya başladı. 2016 yılında ilişki yaşamaya başlaaın çift, 2017 yılında kısa bir ayrılık yaşamıştı.

Carey’nin her yıl Aspen tatiline birlikte gittiği Tanaka’nın bu yıl yanında olmaması, ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Carey’nin eski eşi Nick Canon ile Moroccan ve Monroe adında ikiz çocukları var.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.