DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Mariah Carey ile 7 yıllık ilişkisi biten Bryan Tanaka’dan ilk açıklama

ABD’li şarkıcı Mariah Carey ile 7 yıldır birliktelik yaşadığı Bryan Tanaka yollarını ayırmıştı. Tanaka, ayrılık haberlerinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak dostça ayrıldıklarını duyurdu.

27.12.2023
A+
A-

2006 yılında birlikte çalışmaya başlayan Mariah Carey ile Bryan Tanaka, yaklaşık 7 yıldır aşk yaşıyordu.

“My All”, “Without You” ve “Emotions” gibi şarkılarla tanınan ikonik şarkıcı Mariah Carey ile sevgilisi Bryan Tanaka’nın geçtiğimiz haftalarda ayrıldığı iddia edilmişti.

Carey’nin her yıl Aspen tatiline birlikte gittiği Tanaka’nın bu yıl yanında olmaması, ayrılık iddialarını güçlendirmişti.

Bryan Tanaka, ayrılık haberlerinin ardından konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

“Sevgili dostlar ve hayranlar” diye söz başlayan ünlü isim, “Birlikte geçirdiğimiz yedi olağanüstü yılın ardından Mariah Carey ile dostane ayrılığımızla ilgili bu kişisel güncellemeyi karışık duygularla paylaşıyorum. Farklı yollara girme kararımız karşılıklıdır. Ayrı  yolllarda ilerlerken bunu derin bir saygı ve büyük bir sevgiyle yapıyoruz” dedi.

Tanaka, sözlerine “Paylaştığımız paha biçilmez zaman için şükran duyuyorum. Yarattığımız anılar ve sanatsal işbirlikleri kalbime sonsuza kadar kalbime kazındı” diye devam etti.

Carey’nin eski eşi Nick Canon ile Moroccan ve Monroe adında ikiz çocukları için de konuşan Bryan Tanaka, “Mariah’nın ailesine olan bağlılığı ve mesleğine olan bağlılığı, ortak yolculuğumuz sırasında bize ilham verdi. Mariah’ya ve onun inanılmaz çocuklarına olan sevgimi ve minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Sıcaklığı ve nezaketi hayatımı kelimelerin anlatamayacağı şekilde zenginleştirdi” dedi.

Bu dönemde mahremiyet, saygı ve anlayış beklediğini ifade eden Tanaka, “Hayranların gösterdiği sevgi ve destek bir güç ışığı oldu ve beni cesaretlendirmeye devam eden teşvik için son derece minnettarım. İlhama, dansa ve yaratıcı sanatlara olan tutkumun ilerleyen bölümlerde yankılanacağını bilerek yolculuğuma devam etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.