DOLAR 32,2717
EURO 34,7417
ALTIN 2.401,47
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Mariah Carey elbiseyle sıcak su küveti geleneğini bozmadı

Mariah Carey, her yıl pahalı elbisesi ve mücevherleriyle sıcak su küvetine girdiği yılbaşı geleneğini bu yıl da bozmadı. Ünlü şarkıcı, kar altında parıltılı elbisesi ve elmas kolyesiyle sıcak su dolu jakuziye girdi.

04.01.2024
A+
A-

Mariah Carey, yeni yıla elbise ile sıcak su küvetinde girme geleneğini bu yıl da sürdürdü. 54 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, kırmızı parıltılı elbisesiyle sıcak su küvetine girme anı görüntülerini Instagram hesabında paylaştı.

Colorado’nun Aspen bölgesinde kış tatili yapan Carey videoya, “Hepimize sağlıklı, barış dolu ve mutlu bir yıl diliyorum” notunu düştü.

Carey, etrafında kar yağarken dikkatli bir şekilde jakuziye adım attığında üzerinde elmas kolyesi bile duruyordu.

Bu geleneği her yıl sürdüren ünlü şarkıcının hayranları, gösterişli yüzme kıyafetlerine alıştı. Carey, yıllardır pahalı Louis Vuitton veya Tom Ford elbiseleriyke suya dalmayı alışkanlık haline getirdi.

“All I Want For Christmas Is You” (Noel İçin Tek İstediğim Sensin) adlı şarkısı ile her yıl Noel döneminde en çok dinlenenlerde zirveye yerleşen ABD’li şarkıcı “Noel Kraliçesi” olarak anılıyor.

Eski eşi Nick Canon ile Moroccan ve Monroe adında ikiz çocukları olan Carey, yedi yıldır birlikte olduğu sevgilisi Bryan Tanaka ile kısa süre önce yollarını ayırdı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.