DOLAR 32,5767
EURO 34,9899
ALTIN 2.462,54
BIST 9.892,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Manisa’da belediye binası önünde cinayet!

24.04.2020
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Kenan Molla’nın haberine göre Manisa’nın Akhisar ilçesinde 4 jurnal sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde geceyarısı korkunç bir canice yaşandı. Akhisar Milli Bağımsızlık Meydanı’nda gerçekleşen olayda, başından ve vücudundan yaralanan 26 yaşındaki Cevdet Çiçek yaşamını yitirdi.

ÇEVREDEKİLER BİLDİRDİ

Alınan bilgiye takriben plastik doğrama ve panjur işiyle uğraşan Cevdet Çiçek, önceki gece saat 23.30 sıralarında Milli Hakimiyet Meydanı yakınında yanına yakında olacak olan bir kişinin tabancalı saldırısına uğradı. Bekar olan Çiçek, sırtına ve başına isabet eden toplam 4 kurşunla kanlar içinde yere yığıldı. Tabanca sesleri üstüne çevredekiler, durumu polis ve sıhhat ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekibi, Çiçek’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Çiçek’in cansız bedeni, incelemenin peşinde otopsi için morga kaldırıldı. Durum yerinde 10 anlamsız kovan bulan polis, çevredekilerin ifadelerine başvurdu ve bölgedeki mobese kameralarının kayıtlarını inceledi. Yapılan araştırmada, saldırganın Çiçek ile daha önceden para meselesi yüzünden husumetli olan ve suç oluşturan evinden bir hafta önce çıkan Mertkan Itina olduğu tespit edildi.

HER ZAMAN ATEŞ ETTİ

Mertkan Itina’in durum yerinin 100 metre ardından daha önceden husumetli olduğu Çiçek ile bir süre konuştuktan daha sonra tartıştığı, arkasında da arkasından koşarak gelip belinden çıkarttığı tabanca ile daima ateş ettiği belirlendi. Polis, yaya olarak kaçan katil zanlısı Özen’in yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.