DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Malatya Kültür Yolu Festivali: Kıraç ile Üçüncü Günün Coşkusu

Malatya Kültür Yolu Festivali’nin üçüncü gününde Kıraç ile coşku dorukta; kültür, müzik ve eğlence bir arada.

11.08.2026
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Malatya Kültür Yolu Festivali’nin üçüncü gününde sahne alan Kıraç, 100. Yıl Kent Parkı’nı adeta titretti. Sanatçı, geniş repertuvarıyla festival akşamına enerjik bir başlangıç yaptı ve dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin ana performansında, Kıraç’ın seslendirdiği başlıca eserler arasında “Yalan” da yer aldı. Alanı dolduran müzikseverler, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederken, parçalar coşkulu alkışlar eşliğinde söylenmeye devam etti.

Türk rock müziğinin sevilen ismi, hareketli parçalarının yanı sıra duygusal tonlar taşıyan eserleriyle de dinleyiciyle güçlü bir bağ kurdu. Sahnedeki etkileyici performans ve dinleyicilerle kurulan enerji, konserin dikkat çeken anları arasındaydı.

Tüm yaş gruplarından müzikseverleri bir araya getiren bu konser, Malatya Kültür Yolu Festivali’nin programına rengini kattı. 100. Yıl Kent Parkı’nda düzenlenen bu ve benzeri etkinlikler, ilerleyen günlerde de birbirinden değerli sanatçıların sahnesiyle devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı ve Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.