DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Malatya Kitap Fuarı 12. Yılında 4. Gününü Tamamlıyor: Kitapla Güçlenen Şehir Temasıyla Büyüyor

Malatya Kitap Fuarı 12. yılında 4. gününü tamamladı. Kitapla güçlenen şehir temasıyla büyüyen kültür ve edebiyat dolu bir buluşma.

26.10.2026
A+
A-

Malatya Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 12. Kitap Fuarı, Malatya Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde heyecanla devam ediyor. Yüzlerce yayınevi ve yazar okuyucularla buluşmaya devam ederken, bu yılki tema “Kitapla Güçlenen Şehir” olarak belirlenmiş durumda.

Katılımcılar, stantlarda sergilenen geniş kitap seçkisini inceleyip, satın alma olanağı buluyor. Fuar ziyaretçileri arasında Taha Yasin Ölmeztoprak da bulunuyor; AA muhabirine fuarı çok sevdiğini ve ailesiyle birlikte geldiğini ifade etti.

Avrupa ve dünya edebiyatından yerli üretime kadar çok sayıda yayınevi ve yazarın bulunduğu etkinlikte, gezi ve alışveriş imkanı ziyaretçileri bekliyor. Etkinlik bugün hâlâ sürüyor ve fuar 1 Kasım’a kadar açık kalacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.