DOLAR 32,3451
EURO 35,1132
ALTIN 2.307,40
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

MAHSUN KIRMIZIGÜL’ÜN OĞLU MAHMUT, KİMDEN NEDEN DAYAK YEDİ?

05.07.2021
A+
A-

Olay önceki akşam (3 Temmuz Cumartesi) gecesi Nişantaşı’ndaki Spago isimli mekanda gerçekleşti.

Eski Brüksel güzeli şarkıcı ve oyuncu Ayşe Akın, cumartesi akşamı uzun süredir birlikte olduğu Belçika’da yaşayan iş insanı Tufan Doğan’la nişanlandı.

Çift, nişanın ardından kutlama yemeği için akşam saatlerinde soluğu Nişantaşı’ndaki Spago isimli mekanda aldı. Genç nişanlılar, kendilerine eşlik eden iki arkadaşlarıyla birlikte yedikleri yemek sonrası, mekanın müzik yapılan bölümüne geçtiler.

 

Bir ara Tufan Doğan ve Ayşen Akın, lavaboya gitmek için yerlerinden kalktı ve tam lavaboya gidecekken önlerine, aynı mekanda eğlenen Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut çıktı. 2,5 yıllık sevgilisi Mina Ceran’dan 4 gün önce ayrılan ve Ayşe Akın’ı önceden tanıyan Mahmut Kırmızıgül, bir anda Ayşe Akın’ın yüzünü sıktı ve yanağını okşadı.

O gün nişanlandığı Tufan Doğan’ın yanında neye uğradığını şaşıran Ayşe Akın, olay çıkmasın ve büyümesin diye “Eskiden tanıdığım biri” diyerek, nişanlısını alıp, lavabonun yolunu tuttu.

Lavabo dönüşü Tufan Doğan, Ayşe’yi yerine oturttuktan sonra, soluğu Mahmut Kırmızıgül’ün yanında aldı.

O sırada yanındaki sarışın kadınla eğlenen Mahmut Kırmızıgül’ün yakasına yapışan Tufan Doğan, “Sen kimsin?” diye sordu. Mahmut Kırmızıgül Tufan Doğan’a “Ben Mahsun Kırmızıgül’ün oğluyum” deyince Tufan Doğan, bar taburesi üzerinde oturan Mahmut Kırmızıgül’e iki tokat attı ve sandalyeden düşürdü.

Araya mekan çalışanları ve müşteriler girdi. Olay çok daha fazla büyümeden yatıştırıldı.

****

Özel haber logosuyla yayınladığımız haberlerin tüm telif hakları sacitaslan.com’a aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi haberin tamamı ya. da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.

Kullanan siteler hakkında hukuki haklarımız saklıdır

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.