DOLAR 32,2863
EURO 34,8028
ALTIN 2.411,18
BIST 10.223,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Magazin

23.01.2018
A+
A-

Kadınlar için hayattan keyif almanın pek çok yöntemi var. Mesela bir kadın güncel hayat içerisinde moda ve magazin sayfalarını takip ederek ve o dünya içerisindeki yaşananları okuyarak zamanını çok güzel değerlendirebilir. Modayı takip ediyor olmak demek onu illaki uygulayacaksınız anlamına gelmiyor gelişmeleri yaşananları bilmek bu noktada belirleyici olabilecektir. Moda ve magazin dedik ancak dünyada da bu konu üzerinde pek çok örnek görebiliyoruz mesela internet bu noktada belirleyici bir faktör. Eskiden moda mecmua ya da gazetelerden takip edilebilirken bugün internetten de güncel magazin bloklarından takip edilebiliyor. Hatta dijital dergi trendlerini de unutmamak gerek.

Üstelik bu sitelerin günlük bilgilere yer veriyor olmaları mecmualarında önüne geçmiş oluyor. Her ay sayı, sayı çıkan moda dergilerini kontrol ettiğiniz de şöyle diyebiliriz. Çok para vermenize gerek yok internet üzerinden bir üyelik ya da abonelik aldığınız da daha düşük bütçelerle en iyi moda dergilerini takip edebiliyorsunuz. Konuya moda ve magazin üzerinden giriş yaptık bunun içinde aynen bu şekilde devam etmek istiyorum. Türkiye modaya çok yakın zaman içerisinde uyum sağladı. Çünkü eski nesil bu kültürün bize uzak olduğu fikrindeydi. Bunun içinde kendi belirlemiş olduğu kendi kültürü içerisindeki modayı takip etmeyi daha önemli buluyorlardı. Ama bugün geldiğimiz noktada artık bizde dünya moda ve magazinini yakından takip ediyoruz. Bu bir anlamda bizim dünyaya ayak uydurmamız noktasında da oldukça önemli bir konu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.