DOLAR 32,3531
EURO 34,7877
ALTIN 2.393,27
BIST 10.258,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Maestro’da başrolleri paylaştılar: Bradley Cooper’dan Carey Mulligan itirafı

Amerikalı bestekar Leonard Bernstein’in hayatını ve Felicia Montealegre ile evliliğini konu alan “Maestro” filminde Carey Mulligan ile başrolleri paylaşan Bradley Cooper çarpıcı tanışma hikayelerini anlattı.

30.01.2024
A+
A-

Oscar adayı biyografik film Maestro‘da başrolleri paylaşan Bradley Cooper ile Carey Mulligan‘dan Cooper, rol arkadaşıyla nasıl tanıştığını açıkladı.

“ACİL SERVİSE GÖTÜRMEK İÇİN ISRAR ETTİM”

Birkaç gün önce The Graham Norton Show’a katılan ünlü oyuncu, “Carey tek kişilik bir gösteride oynuyordu ve onunla tanışmak için kulise gittiğimde bir şeylerin yolunda olmadığını fark ettim ve onu acil servise götürmekte ısrar ettim” dedi.

“BRADLEY GELDİĞİNDE HIÇIRA HIÇKIRA AĞLIYORDUM”

38 yaşındaki Mulligan ise “Gösteri sırasında setin bir parçası kafama çarpmıştı. Devam ettim ama gösteri bittiğinde ağlamaya başladım ve gidiciyim sandım” diyerek durumu açıkladı.

Carey Mulligan, sözlerine “Bradley geldiğinde yerde hıçkıra hıçkıra ağlıyordum ve iyi olmadığımı anlayınca beni hastaneye götürdü” diye devam etti.

PROTEZ BURNU YÜZÜNDEN TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan ilmde Leonard Bernstein’ı canlandıran ABD’li aktör Bradley Cooper, rolüne bürünmek için bambaşka birine dönüştü. Filmin aynı zamanda yönetmenliğini de üstlenen Cooper’ın Yahudi orkestra şefi Leonard Bernstein’ı canlandırmak için protez burun takması eleştirilmişti.

Cooper’ın burnunun Yahudiler’in görünüşü üzerine basmakalıp fikirleri güçlendirdiği öne sürüldü ve oyuncu ırkçılık suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı. CBS Mornings’e konuşan Cooper konuyla ilgili sessizliğini bozmuştu.

İlk başta protez kullanmak istemediğini belirten oyuncu “Belki de bunu yapmamıza gerek yoktur diye düşündüm ama her şey denge meselesi. Dudaklarım Lenny’ninkine hiç benzemiyor, çenem de öyle. Bu yüzden bunu yaptık ve protez olmadan doğru görünmüyordu” demişti.

7 DALDA OSCAR ADAYI

Ayrıca Maestro, 2024 Oscar ödüllerinde; Cooper ve Mulligan’ın sırasıyla En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu adaylıkları da dahil 7 dalda aday gösterildi.

OSCAR ADAYLARI BELLİ OLDU

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.