DOLAR 32,3628
EURO 34,8966
ALTIN 2.385,77
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

macOS High Sierra 10.13.2 güncellemesi çıktı!

09.01.2018
A+
A-

Bilgisayar korsanlarının Intel işlemci açığından faydalanarak sistemlere verebileceği hasarları önlemek üzere donanım ve yazılım geliştiriciler oldukça hareketli günler geçiriyor. Apple da iMac, MacBook ve Mac Pro gibi modellerini koruma altına almak üzere macOS High Sierra güncellemesini kullanıcılarıyla buluşturdu.

Spectre açığının her iki türünü de ortadan kaldıran güvenlik güncelleştirmesi otomatik olarak Safari 11.0.2 güncellemesini de gerçekleştiriyor. Bu güncellemenin iOS için sunulan iOS 11.2.2 güncellemesi için de geçerli olduğunu belirtelim.

Tüm kullanıcılar için önerilen güncellemenin detaylı olarak açıklanmıyor ancak Spectre etkilerini hafifletmek için Safari ve WebKit güvenlik geliştirmeleri yapıldığı belirtiliyor. Web tarayıcısının güncelleştirilmesi ise açığın JavaScript’ten faydalanması sebebiyle önemli.

Biz de güncellemeyi Mac App Store üzerinden hemen yüklemenizi öneriyoruz.

:: Yeni macOS güncellemesini yüklediniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.