DOLAR 32,4920
EURO 34,7217
ALTIN 2.400,78
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

macOS Catalina USB bağlantısı sorunu çözüldü Geçtiğimiz günlerde yayınlanan güncelleme ile, 2020 MacBook Air ve MacBook Pro’daki macOS Catalina USB…

18.07.2020
A+
A-

Yeni yayınlanan macOS Catalina 10.15.6 güncellemesi için Apple’ın yayınladığı sürüm notlarındaki açıklamada, “bazı USB fare ve izleme yüzeylerinin bağlantıyı kesebileceği bir sorunu çözüyor” bilgisi paylaşıldı. Sürüm notları oldukça kısa olduğu için başka bir bilgi yer almıyor.

Bu sorun her ne kadar Catalina kullananlar için çözülse de, macOS Big Sur sürümünün en son beta sürümüne henüz uygulanmadı. İlk geliştirici betayı test eden uzmanlar, aynı hatadan şikayetlerini ve mağduriyetlerini dile getirmeye devam ediyor.

Henüz bu güncellemeye erişememiş ya da yapmamış Catalina kullanıcıları ile mevcut beta sürümüyle Big Sur kullanan kullanıcılar, kullandıkları USB aygıtı yeniden başlatarak ya da yeniden takarak bu sorun için geçici çözüm sağlayabilirler. Bir diğer çözüm ise, Thunderbolt 3 girişiyle uyumlu bazı USB 2.0 aygıtlar, bu girişle sorunsuz çalışabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.