DOLAR 32,2589
EURO 34,8191
ALTIN 2.405,71
BIST 10.188,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

MacBook Pro alacaklar için Apple’dan kötü haber! 13 inç MacBook Pro modeli alacaklar için Apple’dan kötü bir haber geldi. Bundan Böyle 2 katı daha artı ödeme…

31.05.2020
A+
A-

Kısa bir süre önce duyurulan yeni 13 inç MacBook Pro modelinin baz versiyonu, bilindiği üzere 8 GB RAM ile birlikte geliyor. Oysa kullanıcılar, özelleştirme seçenekleri ile 8 GB RAM yerine, ekstra ödeme yaparak 16 GB RAM tercihi yapabiliyor. Daha önce 16 GB RAM tercihi için 100 dolar ekstra ödeme istek ediliyordu. Hemen ise Apple göre iki kat artış ile 200 dolar ekstra ödeme istek edilmeye başlandı.

LG Apple’dan iPhone 12 siparişi aldı

Yeni gelen bilgilere göre LG’nin Apple’dan ciddi miktarda iPhone 12 siparişi almış durumda. İşte merak edilen tüm detaylar!

RAM fiyatlarından neden iki katlık bir artış olduğu da merak konusu haline gelmiş durumda. Yalnızca dolar fiyatında yok, euro fiyatlandırmasında da aynı bir çoğaltma söz konusu. Apple Türkiye tarafında ise 8 GB RAM yerine 16 GB RAM yeğlemek isteyen bir kullanıcının, 1600 TL ödemesi gerekiyor. 16 GB RAM tercihi ile birlikte baz model 13 inç MacBook Pro fiyatı, 12800 TL seviyesine ulaşmış oluyor.

Bu artışın RAM fiyatlarındaki bir dalgalanmadan mı kaynaklandığı, yahut aracısız Apple göre alınan bir fiyat artışı kararı mı olduğu konusunda şu an için net bir veri bulunmuyor. İlerleyen günlerde bu konuda yeni bilgiler gündeme gelecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.