DOLAR 32,2584
EURO 34,6908
ALTIN 2.400,93
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Maç izlemeyi sevenlere özel projektör!

07.03.2018
A+
A-

Yüksek Dinamik Aralık (HDR) ve 4K çözünürlük özelliklerine sahip olan ürün, spor müsabakaları için özel olarak tasarlanmış modları ile öne çıkmakta. 100” ve daha büyük ebatta Ultra HD görüntüleri duvara ve projeksiyon perdesine yansıtabileceğiniz ürün 3,000 lümen parlaklık ile gündüzleri de kullanıma uygun. Ekonomik Mod ile lamba ömrü ise 10,000 saate kadar çıkıyor.

XPR teknolojisi sayesinde 8.3 milyon piksel sunan ürün, 0.47 inç tek-DMD DLP ile ortalama boyutta kompakt bir gövdeye sahip. 100 inç ebatında yansıtma yapıldığında ise görüntü kalitesinin Full HD ile kıyaslandığında haliyle çok daha iyi olduğunu belirtmek gerek. 120Hz tazeleme oranı, 709 renk aralığı, Otomatik HDR Renk Sahneleme ile HDR deneyiminin üst seviyede olması mümkün hale getirilmiş. Ürün üzerinde 5W hoparlöre yer verildiğini ve bu hoparlörün yüksek üst sesler ve derin baslar sunduğunu belirtelim.

4 grupta 7 bileşene sahip optik lens sistemi ve renk sapmalarıyla başa çıkmak için düşük dağılımlı kaplamalar, ürünün daha iyi sonuçlar otaya koymasını ve berraklık seviyelerinin yüksek olmasını sağlıyor.

Şimdi isterseniz başta da bahsettiğimiz spor modları konusuna gelelim. Özel Futbol Modu sayesinde çevreleyici sesler için Futbol Ses Modu ve bu etkinlikler için ince ayarlamalar yapılmış görüntü ayarları aktif hale getiriliyor. Daha genel Spor Modu ise gerçekçi ten renkleri, keskin kırmızılar, dengeli mavi ve yeşiller, sıcak ahşap tonları gibi detaylar sağlıyor.

Nisan ayında satışa sunulacak olan TK800 projektör 1,499 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

:: BenQ’nun futbol izleyicilerini memnun edecek projektörünü beğendiniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.