DOLAR 32,3619
EURO 34,5685
ALTIN 2.375,37
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Lupus Hastalığının Bitkisel Tedavi Yöntemleri

16.06.2020
A+
A-

Lupus hastalığının tedavisinde bitkisel yöntemler mükemmel birer destekçidir. Bizde sizin için lupus hastalığını kontrol altına alabileceğiniz bitkisel tedavileri bir araya getirdik. İşte lupus hastalığının tedavisinde kullanabileceğiniz şifalı yöntemler…

LUPUS HASTALIĞININ 8 BİTKİSEL TEDAVİSİ

Elma Sirkesi

Elma sirkesi hastalığın ikincil etkilerinden biri olan mide asidi miktarının azalmasını sağlayabilir. Arındırıcı özelliklere sahip olan elma sirkesi, vücutta oluşan hidroklorik asit eksikliğin giderilmesini sağlar. Besin emiliminin artmasını sağlar ve detoksifikasyona muavin olur. Elma sirkesini salatalarınıza ekleyerek beslenme rutininize dahil edebilirsiniz.

Probiyotikler

Lupus hastalığının nebati çare yöntemleri aralarında probiyotik içeren gıdalar da yer almaktadır. Probiyotik içeren besinler bağırsak sağlığını koruyarak desteklenmesini sağlar. Mide sağlığının korunması lupus hastalığı ile mücadelede birebirdir. Probiyotikler mide sağlığının korunmasını sağlar. Lupus hastalığına sahip olan kişilerde beslenme yetersizlikleri de fazla sık görülür. Probiyotik içeren gıdalardan beslenmek, besin yetersizliklerinin önüne geçmeyi sağlar. Kefir, peynir ve süt gibi probiyotikler bir takım enflamasyonları önler ve hücresel fonksiyonu aranjör proteinlerin vücuda dağılmasını sağlar.

Zeytinyağı

Zeytinyağı lupus hastalığının semptomlarının teftiş altına alınmasını ve azaltılmasını sağlar. Vücudu kronik hastalıklardan korur ve oldukça çok Omega-9 içerir. Günlük beslenme rutininize zeytinyağını ekleyerek lupus hastalığı semptomlarının azalmasını sağlayabilirsiniz.

Zerdeçal

Zerdeçalın içeriğinde bulunan ve aktif bir madde olan kurkumin, lupus gibi otoimmün hastalıkların tedavisinde kullanılır. 1 bardak sıcak suyun içerisine 1 dere kaşığı zerdeçalı ekleyin. sonradan içerisine bal da ekleyebilirsiniz. Bu karışım hastalığın tedavisinde size yardım olacaktır.

Not: Zerdeçal safra kesesi sorunları olanlar için yerinde değildir.

Zencefil

Zencefil genelde artritten ve eklem ağrılarında can sıkıntısı duyan kişiler tarafın tüketilmektedir. Ağrılara iyi gelir. Bu sayede lupus hastalığının neden olduğu ağrıların azaltılmasına asistan olur. Zencefil antioksidan ve antienflamatuar özellikleri sayesinde eklemlerdeki şişliğin ve ağrının azaltılmasını sağlar.

İLİşKİLİ HABERLER Kanser Tedavisinde Kullanılan İlaçlar

Kanser Tedavisinde Kullanılan İlaçlar

Kanser Işın Tedavisi Yan Etkileri

Kanser Işın Tedavisi Alt Etkileri

Korona Pozitif Evde Tedavi

Korona Fazla Evde Çare

Lazer Epilasyon Kanser Tedavisine Engel Mi?

Lazer Epilasyon Kanser Tedavisine Engel Mi?

İLİşKİLİ GALERİLER Böbrek ve Karaciğeri Temizliyor!

Böbrek ve Karaciğeri Temizliyor!

Coronavirüsü Sürecinde Bahar Yorgunluğuna İyi Gelecek Yöntemler

Coronavirüsü Sürecinde Bahar Yorgunluğuna İyi Gelecek Yöntemler

Kuzu Kulağının Faydaları Nelerdir?

Kuzu Kulağının Faydaları Nelerdir?

Akciğer Sağlığı İçin Protein Tüketimi Çok Önemli

Akciğer Sağlığı İçin Protein Tüketimi Çok Kayda Değer

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.