DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

LUNC Coin Topluluğu Güvenliği Önceliklendiriyor

LUNC Coin Topluluğu, güvenliği her şeyin önünde tutuyor. Kripto para dünyasında güvenilirlik ve koruma en büyük önceliğimiz!

21.04.2024
A+
A-

Terra Luna Classic (LUNC coin) topluluğu, ağın güvenliğini artırmak amacıyla maksimum blok boyutunu azaltma teklifini büyük bir çoğunlukla onayladı. Bu hamle, Cosmos, Solana ve Polkadot gibi ekosistemleri hedef alabilecek potansiyel eşler arası (p2p) fırtına saldırılarına karşı tedbir alınmasını sağlıyor.

Topluluk Tarafından Onaylanan Teklif

Topluluk Tarafından Onaylanan Teklif

Geliştirici ekibi tarafından sunulan teklif, maksimum blok boyutunu 5 MB’dan 2 MB’a düşürmeyi hedefliyordu. Terra Luna Classic topluluğu, %99,87 oy oranıyla bu teklifi benimseyerek güvenlik önlemlerine destek verdi.

Güvenlik İçin Kalıcı Çözümler Arayışı

Güvenlik İçin Kalıcı Çözümler Arayışı

Mevcut önlem geçici bir çözüm olmasına rağmen, topluluk daha kalıcı güvenlik çözümleri üzerinde çalışmayı sürdürüyor. Doğrulayıcılar, uzun vadeli güvenlik stratejilerinin geliştirilmesi gerektiğini belirtiyorlar.

Fiyatlara Yansıyan Etki

Fiyatlara Yansıyan Etki

LUNC fiyatları, teklifin onaylanmasının ardından %10 artarak olumlu bir ivme kazandı. Benzer şekilde, USTC fiyatları da %20 oranında bir artış gösterdi. Topluluğun güvenlik odaklı adımları, yatırımcıların güvenini artırarak gelecek için daha istikrarlı bir tablo çiziyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.