DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

LÖSEV Ergene’de Kansere Dur De Etkinliği Düzenledi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Ergene ilçesinde “Kansere dur de” etkinliği düzenledi. LÖSEV Sosyal Hizmetler Genel Koordinatörü Jülide Arifoğlu, Sağlık Mahallesi’ndeki Çorlu Deresi Köprüsü üzerinde düzenlenen etkinlikte, LÖSEV’in yıllardır kanserle …

12.01.2024
A+
A-

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Ergene ilçesinde “Kansere dur de” etkinliği düzenledi.

LÖSEV Sosyal Hizmetler Genel Koordinatörü Jülide Arifoğlu, Sağlık Mahallesi’ndeki Çorlu Deresi Köprüsü üzerinde düzenlenen etkinlikte, LÖSEV’in yıllardır kanserle mücadele ettiğini belirtti.

Ergene Havzasındaki kirliliğe dikkat çekmek için bir arada olduklarını anlatan Arifoğlu, “Burası tarım arazisi ama, yıllardır burada kirlilikle mücadele ediliyor. Bu toprakların kanser taşıyor olması, hepimiz için çok üzücü bir durum. Daha fazla geç kalmadan bir araya gelmeli ve önlem almalıyız.”dedi.

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver ise, Ergene’de kanser hastası çocuklar, gençler ve gönüllüler ile buluştuklarını söyledi.

Etkinliğe, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve yardımcıları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.