DOLAR 32,2425
EURO 34,7373
ALTIN 2.387,33
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Londra Moda Haftası: Bir başka Burberry

17.05.2020
A+
A-

Riccardo Tisci, Burberry ile yeni koleksiyonunu dün Londra Moda Haftası kapsamında sergiledi. Şovu Burberry’nin klasiği trençkotlarla açan Tisci, bu klasikleri az daha yeni bir görünüm açısıyla lüks bir modernizmle yeniden yaratıyor.

Sonbahar/Kış 2020/21 sezonunda hatıralardan ilham bölge Tisci’nin yeni koleksiyonunda, bilhassa 2004’te kendi markasını çıkardığı Hindistan’da yaşadığı dönemin etkisi görülüyor.

Burberry ile özdeşleşen ekose deseninin yeni formlarla yaşam bulduğu koleksiyon, keza spor keza de şık zamansız parçalarla uyarı çekiyor. Tisci’nin Sonbahar/Kış koleksiyonuyla yarattığı perspektif da herkesi kendi çatısı aşağı birleştiriyor.

Ricardo Tisci, moda şovu sonrası yaptığı açıklamada gösterme açısını anlatıyor:

“Burberry’de yolumu bulmam birkaç sezon aldı şüphesiz büyük bir şirket. Bu sezon daha “birlik” düşündüm. Bu koleksiyonda böylece fark değil. Çağdaş olan pazarı anlayışlı olmak. Ben genel pazara inanıyorum; halk markalardan ne istiyor. Burberry’nin ikonik trençleri ve ekosesi var ancak benim yaratmak istediğim gerçek yaşam stili.”

Süpermodel karması

Süpermodel karması

Riccardo Tisci’nin hiçbir şovundan ve kampanyalarından yetersiz olmayan süpermodeller Irina Shayk, Kendall Jenner, Bella Hadid, Gigi Hadid ve Mariacarla Boscono defileyi catwalklarıyla unutulmaz ülkü getiriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.