DOLAR 32,1923
EURO 34,9838
ALTIN 2.511,82
BIST 10.934,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Logo furyasına Mercedes de katıldı! Alman otomobil üreticisi Audi ve Volkswagen sosyal mesafe uygulamalarını desteklemek için harekete geçerek…

01.04.2020
A+
A-

Alman otomobil üreticisi Audi ve Volkswagen sosyal mesafe uygulamalarını desteklemek için harekete geçerek logolarını değiştirdiler. Aynı amaçlı furyaya şimdi de Mercedes Benz katıldı. Mercedes-Benz, sosyal mesafe logo trendine katılan son markalardan biri. Otomobil üreticisi, logosunun revize edilmiş versiyonunu Pazartesi günü Facebook’a yükledi. Volkswagen de Corona virüse uyarladığı logosunu anlatan videoyu bir hafta önce yüklemişti. Audi ise kısa videosunu 20 Mart’ta Facebook’ta yayınlamıştı.

Mercedes-Benz paylaştı: 30 Mart 2020 Pazartesi

Hidrojen yakıtlı BMW X5 için gelişmeler var

BMW, bu sefer, hidrojen-elektrik teknolojisini ana akım haline getirmeyi amaçlıyor. Şirketin, X5 SUV için geliştirdiği güç aktarma sistemi hakkında yepyeni detaylar paylaşıldı.

Mercedes yıldızı küçüldü

Lüks otomobil devi Mercedes Benz, ikonik üç köşeli yıldızın boyutunu biraz küçülttü. Böylece yıldız ve etrafındaki halka arasında biraz mesafe oluştu.

Mercedes-Benz Corona virüse özel yeni logo

Mercedes-Benz, herkese, mesafeyi korudukları için teşekkür etti. Ardından “Birlikte hareket ederek ve #EvdeKal önlemi ile virüsle başarılı bir şekilde mücadele edebiliriz. Bu logoyu oluşturduğu için meslektaşımız Marcel Hobrath’a özel teşekkürler!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.