DOLAR 32,3455
EURO 35,0945
ALTIN 2.310,71
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Logitech’ten oyuna tepki verebilen hoparlör!

15.03.2018
A+
A-

Oyun içerisindeki tüm seslerin duyulabilmesini amaçlayan Logitech G560; 240 Watt Peak / 120 Watt RMS gücü, DTS:X Ultra 1.0 3D özelliğiyle, müzik ve PC oyunlarında yüksek ses kalitesi sunuyor. LIGHTSYNC teknolojisiyle güçlendirilen Logitech G560’ın parlak RGB aydınlatması ve güçlü sesi, ekrandaki oyunla gerçek zamanlı senkronize oluyor. Hoparlörün üzerindeki 4 aydınlatma noktası, yaklaşık 16,8 milyon renkle özelleştirilebilen ışık ve animasyon efektleriyle çeşitleniyor.

Logitech G560, USB, 3,5 mm ve Bluetooth gibi birçok bağlantı seçeneğini destekliyor. Bu özellikleri Easy-Switch teknolojisiyle birleştiren hoparlör, PC, akıllı telefon ve tablet gibi 4 cihaz arasında kesintisiz geçiş yaparak, oyun oynarken aynı anda telefondan müzik dinleme imkanı da sunuyor. LIGHTSYNC teknolojisinin, ayrıca müzik dinlerken de çalışabildiğini hatırlatalım.

G513 Mekanik Oyun Klavyesi özellikleri

Logitech G513, RGB aydınlatma ve LIGHTSYNC desteğiyle karşımıza çıkıyor. Klavye, kullanıcılara Romer-G Tactile ve Romer-G Linear’dan oluşan iki Romer-G mekanik tuş düğmesi sunuyor. Romer-G Tactile, doğrudan geribildirim tercih eden oyuncular için vuruş sırasında yumuşak bir dokunsal geribildirim sağlarken, Romer-G Linear ise pürüzsüz bir tuş vuruşu sağlıyor.

Hareketlere anında tepki verebilmek için 45 g gibi düşük bir tuş basıncıyla kullanılabilen, 1,5 mm‘lik tuş aralığına sahip olan klavye, rakiplerine oranla yüzde 25 daha hızlı çalışıyor. İncelik ve yüksek dayanıklılık için uçaklarda kullanılan alüminyum 5052 malzemesiyle üretilen Logitech G513, entegre USB bağlantı noktası ve opsiyonel avuç içi dayanağıyla, kullanıcıların ergonomisini de hedefliyor.

:: Logitech’in yeni ürünlerini nasıl buldunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.