DOLAR 32,5670
EURO 34,7178
ALTIN 2.411,47
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Logitech oyuncu aksesuarlarını denedik! Vlog yayında!

13.03.2018
A+
A-

Logitech tarafından düzenlenen etkinlikte, markanın ülkemizde sattığı alt markaları olan Ultimate Ears, Jaybird ve Saitek gibi markaların da dikkat çeken ürünleri sergilendi.

Ultimate Ears tarafında, suya ve darbeye dayanıklı hoparlörleri deneyimledik. Bu ürünler, farklı tasarımları ile dikkat çekerken, dayanıklı yapıları, uzun pil süreleri ve yüksek ses deneyimi ile sınıfının en iddialı ürünleri arasında yer alıyor. Sitemizde de daha önceki dönemlerde yaptığımız incelemeler ile Ultimate Ears modellerinin performansını canlı canlı denemiş ve sizlere detaylı bir şekilde aktarmıştık.

Ultimate Ears Wonderboom inceleme!

Su geçirmez yapısı ile dikkat çeken Ultimate Ears Wonderboom inceleme videosu ile karşınızdayız. Bakalım bu küçük canavar neler sunuyor?

Ülkemize yeni giriş yapan markalardan biri de Jaybird oldu. Kablosuz kulaklıklar ve sporcu kulaklıkları gibi modeller, bu marka altında ülkemizde satışa sunulacak. Sporcu kulakları konusunda iddialı markalardan biri olan Jaybird, 2018 yılında, bu alandaki yeni ürünlerini ülkemizde satacak, özellikel tam kablosuz yapıdaki kulaklığa ilginin daha şimdiden dikkat çekici seviyelere geldiği ifade ediliyor.

Jaybird Freedom 2 inceleme
Jaybird Freedom 2 inceleme

Jaybird Freedom 2 model isimli bluetooth kulaklığı inceliyoruz. Bakalım ülkemize yeni giriş yapan bu kulaklık bizlere neler sunuyor?

Saitek markası altında ise profesyonel düzeyde oyuncu ekipmanlarını raflarda göreceğiz. Özellikle uçuş simülasyonlarına hayran oyuncuların bildiği bu markanın ürünleri de Logitech tarafından ülkemizde satılacak.

Oyuncu ekipmanları konusunda bir diğer dikkat çekici ürün ise PowerPlay oldu. G703 ve G903 oyuncu farelerini kablosuz olarak şarj eden bu bu mousepad, ülkemizde belirli mağazalarda ve internet üzerinde satışa çıktı.

G703 ve G903 yakın mercek altında! (VİDEO)

Logitech Gaming serisinin yeni üyeleri G703 ve G903 oyuncu mouse’ları bu inceleme videomuzun konuğu oluyorlar. Logitech’e ait Lightspeed ve PowerPlay teknolojilerini paylaşan bu iki yeni mouse bakalım neler sunuyor?

Etkinliğin son kısmında ise Logitech Türkiye Ülke Müdür Mustafa Uyar ile yaptığımız röportajda, şirketin 2018 yılındaki hedeflerini ve çalışmalarını değerlendirdik.

:: Logitech ürünlerini kullanıyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.