DOLAR 32,4251
EURO 34,8197
ALTIN 2.394,12
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

‘Lise Kış Akademisi 2023’e yoğun ilgi

28.01.2023
A+
A-

23-27 Ocak 2023 tarihlerinde İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde yüz yüze gerçekleştirilen Lise Kış Akademisi programı, İstanbul’daki lise öğrencilerini ağırladı. 5 gün süren akademide öğrencilerin kişisel gelişim ve mesleki ilgi alanlarına yönelik farkındalık oluşturarak, gelişimlerine katkı sağlandı ve kariyer planlarına destek verildi.

Sömestr tatillerini en iyi şekilde değerlendirdiler

Lise 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerine özel olarak hazırlanan İstanbul Gelişim Üniversitesi Lise Kış Akademisi, bu sene 5’inci kez düzenlendi. Lise öğrencilerini üniversite ortamındaki eğitimler ile tanıştıran program, tamamen ücretsiz olarak öğrencilere sunuldu. 19 farklı ders olanağının yer aldığı programda, okulları sömestr tatiline giren öğrenciler tatillerini daha verimli geçirdi.

Uygulamalı derslerin, atölyelerin ve yüz yüze eğitimlerin yer aldığı programda ders başlıkları ise şu şekilde:

“Uygulamalı siber güvenlik atölyesi Uçak mühendisliği ve tasarım atölyesi Temel elektrik ve temel elektronik laboratuvar atölyesi Senaryo yazım atölyesi Mimari strüktür atölyesi Mesleklerin geleceği atölyesi Makarna atölyesi Havacılık atölyesi Endüstriyel otomasyon sistemi uygulamaları ve siber güvenlik analizleri atölyesi Diş hekimliğinde üç boyutlu çene modeli yapım atölyesi Blockchaın atölyesi Bilgisayar programlamanın abc’si Sanat terapisi ile kendini keşfetme ve anlamlandırma atölyesi Robotik teknolojisi ve uygulama atölyesi Ekonomi ve finans atölyesi Liderlik atölyesi Dijital reklam tasarımı atölyesi E-ticarete giriş atölyesi Etkili iletişim ve beden dili atölyesi”.

Öğrencilerin yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetmeleri amaçlandı

Çağa ayak uyduran, nitelikli ve uluslararası eğitim anlayışının benimsendiği İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Lise Kış Akademisi eğitimleri yoğun ilgi ile karşılandı. Öğrencilerin, gelecekte çalışmalarını sürdürebilecekleri alanları seçmelerinde ve iyi bir kariyer planı oluşturmalarında yardımcı olan akademi, aynı zamanda yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetmelerine de imkan sağladı. Lise Kış Akademisi eğitimleri öğrenciler için aynı zamanda doğru kariyer ve meslek seçimi yapmak için yol gösterici oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.