DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Lionel Richie kızına söz geçiremiyor!

27.11.2019
A+
A-

Bir dönem Justin Bieber ile flört eden 21 yaşındaki Sofia Richie, şimdilerde Kourtney Kardashian’ın eski kocası Scott Disck ile birlikte. Çift geçen gün Miami’de arkadaşlarının yatında görüntülendi.

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre son olarak Cadılar Bayramı’nda Barbie ve Ken kostümüyle görüntülenen ünlü çift Sofia Richie ve Scott Disck, Miami’de güneşin tadını çıkarırken objektiflere yanısıdı.

Bir döneme şarkılarıyla damga vuran Lionel Richie’nin kızı olan Sofia’nın aşk hayatı konusunda ise babasının tavsiyelerine uymadığı öğrenildi. Genç kız, Justin Bieber ile de bir dönem kısa bir birliktelik yaşamış, baba Richie bu ilişkiyi de onaylamamıştı. Sofia Richie şimdilerde Kourtney Kardashian’ın eski eşi ve üç çocuk babası Scott Disck ile aşk yaşıyor.

Lionel Richie ise verdiği bir röportajda kızının bu ilişkisinden rahatsız olduğunu sert bir şekilde dile getirmişti. Richie, cinsi münasebet bağımlısı olduğu için tedavi gördüğünü açıklayan Disick’in kızına zarar vereceğini düşündüğünü itiraf etmişti.

Scott Disck ile Kourtney Kardashian uzun süre aşk yaşamış ve üç çocuk sahibi olduktan sonra yollarını ayırmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.