DOLAR 32,2674
EURO 34,8543
ALTIN 2.435,19
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Limon tüketerek en düşük 10 yaş genç gözükmenin yolları

24.04.2020
A+
A-

Temizleme eksfoliyatörü

Temizleme eksfoliyatörü

1/2 su bardağı deniz tuzu, 1 çay kaşığı kuru adaçayı, 1 limonun suyu, zeytin yağı, 2-3 damla limon esansiyel yağı (isteğe ast). Bu malzemeleri karıştırıp macun yapmak için yeterli miktarda zeytinyağı ekleyin ve daha sonra duşta cildinize uygulayın. Bu tanımlama ile hem cildinizdeki ölü hücrelerden kurtulacak ayrıca de cildinize gerek duyduğu C vitaminini sağlayacaksınız.

Doğal alfa hidroksi asit (AHA) maskesi

Doğal alfa hidroksi asit (AHA) maskesi

Yaş ya da güneş lekeleriniz varsa, limon onları rahatlatmak için en iyi doğal bileşenlerden biridir. Limonlardaki doğal AHA’lar ve sütteki süt asiti; ölü deri hücrelerini temizler. 2 yemek kaşığı yağlı süt veya yoğurt ve 1 yemek kaşığı taze limon suyunu karıştırın. Boyun ve yüzünüze uygulayın fakat göz çevresinden uzaktan durun. Cildinizde en düşük 20 dakika bekletin. Sonradan ılık suyla durulayın ve nemlendirici uygulayın.

Yaş lekesi azaltıcı tonik

Yaş lekesi azaltıcı tonik

Ihtiyarlık lekelerinize C vitamini kullanmanın en iyi yolu limon suyudur. Limon suyundaki sitrik asit, lekeleri ağır ağır soldurmaya ve deri tonunuzu eşitlemeye muavin olur.

Diş beyazlatıcı

Diş beyazlatma

Limon suyunu karbonatla karıştırmayı deneyin. Dişlerinizi bu karışım ile fırçalayın ve 1 dakika bekletin. daha sonra durulayın ve sıradan rutininiz ile fırçalayın. Düzenli gerçekte dişlerinizin beyazladığını ayrım edeceksiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.